L’exposició ‘Estimat Diari’ arriba a La Farinera

22/02/2021 - 13:45 h

Infància. Es pot visitar el 4 de març al 10 d'abril al Centre Cultural La Farinera del Clot

Durant el confinament provocat per la covid-19, els infants de Barcelona van expressar com se sentien i com estaven vivint aquesta situació tan excepcional a través de dibuixos, pintures, relats i imatges que ara es comparteixen en aquesta mostra.

L’exposició itinerant Estimat Diari: història d’un confinament vol mostrar, a través de les mirades dels infants, allò que han sentit, viscut i après durant la pandèmia. Es tracta d’una mostra oberta que convida a veïns i veïnes a recordar el confinament des de la mirada dels més petits i petites. Les escoles dels diversos barris també podran visitar-la per reflexionar sobre com ens ha condicionat el confinament i quin aprenentatge en podem extreure.

L’exposició vol ser també una oportunitat per seguir produint un relat col·lectiu. Les persones visitants fan un recorregut per l’espai i el temps a través de panells que es despleguen en un espai obert. Però és un recorregut inacabat: abans de marxar, Estimat Diari convida a compartir un pensament, una proposta o un desig, una empremta en la memòria col·lectiva de la nostra ciutat.

La mostra es pot visitar al Centre Cultural La Farinera del Clot del 4 de març al 10 d’abril i continuarà recorrent diversos equipaments de Barcelona durant el curs 2020 – 2021.

Les obres dels nens i les nenes es mantindran a l’Arxiu Municipal perquè tenen molt valor donat que reflecteixen les mirades dels infants de la ciutat en un moment molt excepcional. Esdevindran un material imprescindible per tothom qui vulgui fer una recerca en el futur sobre l’impacte que la pandèmia de la covid-19 va tenir a Barcelona.

Més informació