Districte deSant Martí

Pausa

Mapa de vies ciclables

La nova guia inclou un plànol detallat del districte, a més de normatives i consells per circular-hi correctament en bicicleta, vehicles de mobilitat personal i cicles de més de dues rodes.

Butlletí de Sant Martí

Si vols rebre informació sobre tot el que passa al districte de Sant Martí, inscriu-te al nostre butlletí electrònic! Hi trobaràs notícies, informació de servei i una àmplia agenda d'activitats culturals.

La Pionera arriba al Poblenou

Nou espai a l’aire lliure al Poblenou que promou la cooperació entre persones i projectes. Un espai d’oportunitats per a persones emprenedores i nous projectes d’innovació socioeconòmica.

Coneixeu les accions del Pla de barris

La Verneda i la Pau i el Besòs i el Maresme són els dos plans de barri que estan en marxa al districte per millorar la situació del territori amb la col·laboració i implicació dels veïns i veïnes.

La Meridiana demana un canvi

La Meridiana està en procés de transformació per convertir-se en un eix cívic. El projecte s'està consensuant entre tots, entitats i veïnat, per tal de resoldre els principals problemes de l’avinguda i convertir-la en una via més humana.

Notícies

La Mercè Antimasclista

Mercè Antimasclista: Només sí és sí!

21/09/2018 - 10:44 h

La Mercè Antimasclista. Aquest dissabte i diumenge, durant les festes de la Mercè, obre un estand a la platja del Bogatell per sensibilitzar i informar sobre la violència masclista

Oberta la inscripció al 'Temps per a tu'

21/09/2018 - 09:56 h

Inclusió. A Sant Martí s'ofereixen sessions periòdiques d'aquest programa, que fomenta el lleure de qualitat dels infants, joves i persones adultes amb discapacitat

En marxa el programa ocupacional per a dones senegaleses

20/09/2018 - 14:58 h

Ocupació i treball. Comença la segona edició d'aquest programa dirigit a millorar l'accés al mercat de treball d'aquest col·lectiu

II Barcelona Gallery Weekend

El Poblenou mostra el seu art durant el 'Barcelona Gallery Weekend'

20/09/2018 - 13:39 h

Cultura i lleure. Del 26 al 30 de setembre, 29 galeries d'art de la ciutat organitzen activitats especials per donar a conèixer la seva oferta

Agenda

“Dissenyes o treballes?”

Exposicions. “Dissenyes o treballes? La nova comunicació visual. 1980-2003” és la nova exposició del Museu del Disseny.

Quan:
Acte Permanent
On:
Museu del Disseny de Barcelona

"Planeta Vida"

“Planeta Vida” interpreta la Terra actual com a resultat de la interacció entre els ambients químic i físic del planeta i els éssers vius.

Quan:
Acte Permanent
On:
Museu de Ciències Naturals de Barcelona - Museu Blau

Us pot interessar

Webs d'interès