Sant Martí | Ajuntament de Barcelona

Districte deSant Martí

Pausa

Mapa de vies ciclables

La nova guia inclou un plànol detallat del districte, a més de normatives i consells per circular-hi correctament en bicicleta, vehicles de mobilitat personal i cicles de més de dues rodes.

Butlletí de Sant Martí

Si vols rebre informació sobre tot el que passa al districte de Sant Martí, inscriu-te al nostre butlletí electrònic! Hi trobaràs notícies, informació de servei i una àmplia agenda d'activitats culturals.

La Pionera arriba al Poblenou

Nou espai a l’aire lliure al Poblenou que promou la cooperació entre persones i projectes. Un espai d’oportunitats per a persones emprenedores i nous projectes d’innovació socioeconòmica.

Coneixeu les accions del Pla de barris

La Verneda i la Pau i el Besòs i el Maresme són els dos plans de barri que estan en marxa al districte per millorar la situació del territori amb la col·laboració i implicació dels veïns i veïnes.

La Meridiana demana un canvi

La Meridiana està en procés de transformació per convertir-se en un eix cívic. El projecte s'està consensuant entre tots, entitats i veïnat, per tal de resoldre els principals problemes de l’avinguda i convertir-la en una via més humana.

Notícies

Connectem amb... el nostre barri!

20/08/2018 - 12:35 h

Infància. Prop de 200 alumnes de primària de sis escoles del districte protagonitzen una nova exposició del Museu de Ciències Naturals

Nou model per agilitar els tràmits de la Llei de dependència

20/08/2018 - 11:50 h

Serveis socials. El desplegament del nou model suposarà l'entrada en funcionament progressiva de quatre centres específics amb un servei més àgil, eficaç i proper al territori

Revisió de la pavimentació al c. Rogent

20/08/2018 - 08:00 h

urbanisme i infraestructures. El tram comprès entre els carrers d'Aragó i de Mallorca, el més popular d'un dels carrers més populars del Clot, millora el seu paviment

Una ciutat de pau, oberta i solidària

17/08/2018 - 13:07 h

Ajuntament. Es commemora un any dels atemptats de Barcelona i Cambrils amb un acte que en recorda i n’homenatja les víctimes i els seus familiars.

Agenda

Festival Mecal Air 2018

Cinema. El cicle de curtmetratges a la fresca es trasllada als jardins d’Elisava i programa sessions de ciència-ficció, de terror o d’animació.

Quan:
Del 06/07/2018 al 31/08/2018
On:
Jardins d'Elisava

“Dissenyes o treballes?”

Exposicions. “Dissenyes o treballes? La nova comunicació visual. 1980-2003” és la nova exposició del Museu del Disseny.

Quan:
Acte Permanent
On:
Museu del Disseny de Barcelona

Música als Parcs

Música. El cicle gratuït de concerts d’estiu omple de música clàssica i de jazz els jardins i parcs de Barcelona entre el 2 de juny i el 30 d'agost.

Quan:
Del 02/06/2018 al 30/08/2018
On:
Diferents parcs i jardins de la ciutat

Els oceans, com mai s’havien vist

Exposicions. “Oceans, l’últim territori salvatge” arriba al Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Quan:
Del 03/11/2017 al 14/09/2018
On:
Museu de Ciències Naturals de Barcelona - Museu Blau

Us pot interessar

Webs d'interès