Districte deSant Martí

Pausa

La Pionera arriba al Poblenou

Nou espai a l’aire lliure al Poblenou que promou la cooperació entre persones i projectes. Un espai d’oportunitats per a persones emprenedores i nous projectes d’innovació socioeconómica.

Coneixeu les accions del Pla de barris

La Verneda i la Pau i el Besòs i el Maresme són els dos plans de barri que estan en marxa al districte per millorar la situació del territori amb la col·laboració i implicació dels veïns i veïnes.

La Meridiana demana un canvi

La Meridiana està en procés de transformació per convertir-se en un eix cívic. El projecte s'està consensuant entre tots, entitats i veïnat, per tal de resoldre els principals problemes de l’avinguda i convertir-la en una via més humana.

Nou model d’allotjament

Els APROP són allotjaments de construcció ràpida, sostenible i de qualitat que serveixen per fer front a l’expulsió del veïnat dels barris. L’Ajuntament presenta aquest projecte amb una exposició temporal als Jardins d’Elisava, al costat del Disseny Hub Barcelona.

Notícies

La Pionera no marxa de vacances

18/07/2018 - 14:34 h

Cultura i lleure. Apropa't al Poblenou i coneix nous projectes d'emprenedoria, mostres de cultura, oci i gastronomia a l'aire lliure

Aquest estiu, diverteix-te a Sant Martí!

18/07/2018 - 12:43 h

Cultura i lleure. Les activitats a les biblioteques i els cinemes a la fresca, dues propostes culturals destacades per no passar calor

Esprem les biblioteques aquest juliol!

18/07/2018 - 12:19 h

Cultura i lleure. Abans de les vacances d'agost, aprofita per gaudir de les moltes activitats que ofereixen aquests equipaments culturals

Documentals a la fresca sobre art comunitari

17/07/2018 - 11:10 h

Cultura i lleure. El 22 i el 26 de juliol s'estrenen dos documentals a Can Ricart en el marc de l'inici de la II Escola d'Estiu Internacional d'Arts Comunitàries de l'ICAF

Agenda

Festival Mecal Air 2018

Cinema. El cicle de curtmetratges a la fresca es trasllada als jardins d’Elisava i programa sessions de ciència-ficció, de terror o d’animació.

Quan:
Del 06/07/2018 al 31/08/2018
On:
Jardins d'Elisava

Exposició "Allotjaments de Proximitat Provisionals (APROP)"

Exposicions. Els allotjaments APROP es presenten a la ciutadania amb dos prototips d'habitatge que es mostren als Jardins d’Elisava.

Quan:
Del 09/06/2018 al 29/07/2018
On:
Jardins d'Elisava

“Dissenyes o treballes?”

Exposicions. “Dissenyes o treballes? La nova comunicació visual. 1980-2003” és la nova exposició del Museu del Disseny.

Quan:
Acte Permanent
On:
Museu del Disseny de Barcelona

‘Una gossa en un descampat’

Espectacles. El Grec presenta a la Sala Beckett la història d’una parella que ha d’enfrontar la mort del fill que esperen.

Quan:
Del 28/06/2018 al 29/07/2018
On:
Sala Beckett - Obrador Internacional de Dramatúrgia

Us pot interessar

Webs d'interès