Sant Martí | Ajuntament de Barcelona

Districte deSant Martí

Pausa

Mapa de vies ciclables

La nova guia inclou un plànol detallat del districte, a més de normatives i consells per circular-hi correctament en bicicleta, vehicles de mobilitat personal i cicles de més de dues rodes.

Butlletí de Sant Martí

Si vols rebre informació sobre tot el que passa al districte de Sant Martí, inscriu-te al nostre butlletí electrònic! Hi trobaràs notícies, informació de servei i una àmplia agenda d'activitats culturals.

La Pionera arriba al Poblenou

Nou espai a l’aire lliure al Poblenou que promou la cooperació entre persones i projectes. Un espai d’oportunitats per a persones emprenedores i nous projectes d’innovació socioeconòmica.

Coneixeu les accions del Pla de barris

La Verneda i la Pau i el Besòs i el Maresme són els dos plans de barri que estan en marxa al districte per millorar la situació del territori amb la col·laboració i implicació dels veïns i veïnes.

La Meridiana demana un canvi

La Meridiana està en procés de transformació per convertir-se en un eix cívic. El projecte s'està consensuant entre tots, entitats i veïnat, per tal de resoldre els principals problemes de l’avinguda i convertir-la en una via més humana.

Notícies

Commemoració de la Diada Nacional de Catalunya, a Sant Martí

21/08/2018 - 14:14 h

ONZE DE SETEMBRE. La professora Dolors Sabater, regidora a l'Ajuntament de Badalona, conferenciant en la Diada Nacional a Sant Martí

Gaudir l’agost a prop de casa

21/08/2018 - 12:45 h

Cultura i lleure. Les activitats gratuïtes d’Estiu al Barri continuen protagonitzant l’agenda d’activitats de Sant Martí durant el mes d’agost.

Nous ajuts per a la rehabilitació energètica d’edificis

20/08/2018 - 15:26 h

Energia. Nova convocatòria d’ajuts per reformar edificis que millorin l’eficiència o promoguin la producció d’energies renovables.

Connectem amb... el nostre barri!

20/08/2018 - 12:35 h

Infància. Prop de 200 alumnes de primària de sis escoles del districte protagonitzen una nova exposició del Museu de Ciències Naturals

Agenda

Festival Mecal Air 2018

Cinema. El cicle de curtmetratges a la fresca es trasllada als jardins d’Elisava i programa sessions de ciència-ficció, de terror o d’animació.

Quan:
Del 06/07/2018 al 31/08/2018
On:
Jardins d'Elisava

“Dissenyes o treballes?”

Exposicions. “Dissenyes o treballes? La nova comunicació visual. 1980-2003” és la nova exposició del Museu del Disseny.

Quan:
Acte Permanent
On:
Museu del Disseny de Barcelona

Música als Parcs

Música. El cicle gratuït de concerts d’estiu omple de música clàssica i de jazz els jardins i parcs de Barcelona entre el 2 de juny i el 30 d'agost.

Quan:
Del 02/06/2018 al 30/08/2018
On:
Diferents parcs i jardins de la ciutat

Els oceans, com mai s’havien vist

Exposicions. “Oceans, l’últim territori salvatge” arriba al Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Quan:
Del 03/11/2017 al 14/09/2018
On:
Museu de Ciències Naturals de Barcelona - Museu Blau

Us pot interessar

Webs d'interès