Districte deSant Martí

Pausa

Jornades: la metròpoli propera

Entre altres objectius, aquesta activitat vol valorar les fortaleses i mancances de la participació ciutadana de base territorial i explorar els avanços d’una gestió administrativa desconcentrada a través de formes de treball en xarxa entre les àrees, instituts i districtes.

Convocatòria Premi Jove Còmic Sant Martí

Si tens fins a 25 anys i t’agrada dibuixar còmics, presenta la teva obra sobre la prevenció i l’erradicació de la violència masclista abans del 2 de novembre.

Mapa de vies ciclables

La nova guia inclou un plànol detallat del districte, a més de normatives i consells per circular-hi correctament en bicicleta, vehicles de mobilitat personal i cicles de més de dues rodes.

Butlletí de Sant Martí

Si vols rebre informació sobre tot el que passa al districte de Sant Martí, inscriu-te al nostre butlletí electrònic! Hi trobaràs notícies, informació de servei i una àmplia agenda d'activitats culturals.

La Pionera arriba al Poblenou

Nou espai a l’aire lliure al Poblenou que promou la cooperació entre persones i projectes. Un espai d’oportunitats per a persones emprenedores i nous projectes d’innovació socioeconòmica.

Notícies

El dibuixant Lapin immortalitza el Poblenou més industrial

19/10/2018 - 12:58 h

Llibres. El 25 d'octubre es presenta al Bicihub el nou llibre il·lustrat, un nou volum de la col·lecció Barcelona Carnet de Voyage

Teatre i cultura popular a l’Agenda de Sant Martí

19/10/2018 - 12:12 h

Cultura i lleure. El Festival Escena Poblenou continua protagonitzant l’agenda d’activitats del districte d’aquest cap de setmana.

Setmana Gran del Col·legi d’Infermeres i Infermers de Barcelona

18/10/2018 - 13:26 h

gent gran. El Col·legi dedica cinc dies a la promoció de la salut de la gent gran i els seus cuidadors a través d’un programa de tallers que ajuden a tenir un envelliment actiu.

La Pionera d'Escena Poblenou

17/10/2018 - 12:29 h

Cultura i lleure. Diumenge, 21 d'octubre, a Can Felipa, hi haurà parades d'iniciatives emprenedores i gastronòmiques, així com concerts.

Agenda

“Dissenyes o treballes?”

Exposicions. “Dissenyes o treballes? La nova comunicació visual. 1980-2003” és la nova exposició del Museu del Disseny.

Quan:
Acte Permanent
On:
Museu del Disseny de Barcelona

"Planeta Vida"

“Planeta Vida” interpreta la Terra actual com a resultat de la interacció entre els ambients químic i físic del planeta i els éssers vius.

Quan:
Acte Permanent
On:
Museu de Ciències Naturals de Barcelona - Museu Blau

Activa’t als parcs de Barcelona!

Durant tot l’any els parcs de la ciutat ofereixen activitats esportives a l’aire lliure, com ara tai-txi, txi-kung, caminades i exercicis de memòria.

Quan:
Acte Permanent
On:
Parc de la Ciutadella

Us pot interessar

Webs d'interès