L'Ajuntament de Barcelona és pioner en l'aplicació de polítiques públiques de protecció dels drets de les dones i persones LGTBI, així com en l'erradicació de qualsevol forma de violència vers aquests col·lectius.

Els objectius són: establir relacions equitatives entre dones i homes, considerar les persones com a motors de la transformació social i promoure la implicació de la ciutadania en l'assoliment de la tolerància zero vers la violència masclista.

L’Ajuntament compta amb una Regidoria de Feminismes i LGTBI, encarregada de promoure la defensa dels drets de les dones de la ciutat. La seva xarxa de serveis i recursos d’informació, assessorament i atenció té per finalitat la promoció personal i social de les dones.

Volem una Barcelona de drets i oportunitats per a tothom i en tots els àmbits de la vida.

Sant Martí amb veu de dona

Per estar informada de les notícies relacionades amb les dones del districte. 

Consell de les dones de Sant Martí

Òrgan de participació de Dones de caràcter consultiu del districte de Sant Martí

Dones i feminismes

Web de la Regidoria de Feminismes i LGTBI de l'Ajuntament de Barcelona. 

Consulteu l’agenda de Feminismes del districte

Trobareu activitats en els diferents barris del districte. No us ho perdeu!

Associacions de dones de Sant Martí

Filtra per

Filtra per

S'han trobat 0 resultats

Mapa

  Notícies

  Barcelona Districte Cultural: espectacles gratuïts i de qualitat a prop de casa

  29/01/2020 - 12:49 h

  cultura i lleure. Durant els mesos de febrer, març i abril, diversos espais de Sant Martí ofereixen a la ciutadania la possibilitat de gaudir de representacions de diverses disciplines dirigides tant al públic adult com familiar i...

  1a Mostra Teixint Veus de Dones

  05/12/2019 - 10:07 h

  Feminismes i dona. La jornada se celebra dilluns 9 de desembre, a partir de les 19 hores, al Centre Cívic Besòs i està protagonitzada per dones que han participat en un taller de cant i improvisació.

  Sant Martí, contra la violència masclista

  06/11/2019 - 13:20 h

  Feminismes i dona. Diverses entitats i col·lectius del districte han organitzat una trentena d’actes amb motiu del Dia Mundial per l’Eliminació de la Violència vers les Dones.

  El parc del Fòrum acull una nova edició de la ‘Feria de Abril’

  25/04/2019 - 13:00 h

  cultura i lleure. Un punt d’informació contra la violència de gènere i unes hores d’atraccions sense música per als infants amb autisme són les novetats d’aquest any.