L'Ajuntament de Barcelona és pioner en l'aplicació de polítiques públiques de protecció dels drets de les dones i persones LGTBI, així com en l'erradicació de qualsevol forma de violència vers aquests col·lectius.

Els objectius són: establir relacions equitatives entre dones i homes, considerar les persones com a motors de la transformació social i promoure la implicació de la ciutadania en l'assoliment de la tolerància zero vers la violència masclista.

L’Ajuntament compta amb una Regidoria de Feminismes i LGTBI, encarregada de promoure la defensa dels drets de les dones de la ciutat. La seva xarxa de serveis i recursos d’informació, assessorament i atenció té per finalitat la promoció personal i social de les dones.

Volem una Barcelona de drets i oportunitats per a tothom i en tots els àmbits de la vida.

Sant Martí amb veu de dona

Per estar informada de les notícies relacionades amb les dones del districte. 

Consell de les dones de Sant Martí

Òrgan de participació de Dones de caràcter consultiu del districte de Sant Martí

Dones i feminismes

Web de la Regidoria de Feminismes i LGTBI de l'Ajuntament de Barcelona. 

Consulteu l’agenda de Feminismes del districte

Trobareu activitats en els diferents barris del districte. No us ho perdeu!

Associacions de dones de Sant Martí

Filtra per

Filtra per

S'han trobat 0 resultats

Mapa

  Notícies

  Mes de març, mes de les dones

  16/02/2021 - 12:01 h

  Feminismes i dona. El teixit associatiu dels barris de Sant Martí ha preparat un seguit d’actes per commemorar el Dia Internacional de les Dones i fer visible la tasca diària en favor d’una societat igualitària fent valer les...

  Muses a La Farinera

  04/02/2021 - 13:35 h

  cultura. La novena edició del cicle de dones creadores comença dijous 4 de febrer amb una exposició de pintura titulada ’El Despertar’.

  7è concurs de dones monologuistes a La Farinera

  03/02/2021 - 11:18 h

  Feminismes i dona. El certamen es dirigeix a dones majors de 18 anys que, sigui de manera amateur o semiprofessional, vulguin interpretar un monòleg d’humor d’una durada màxima de 10 minuts.

  Tres mesos d’activitats en línia per posar el focus sobre la realitat de les joves LGTBI+

  26/01/2021 - 14:12 h

  Feminismes i LGTBI. La programació potenciarà la faceta artística de les persones participants desenvolupant telemàticament projectes de fanzins, música rap, videoclips, DJ i pintura amb l’ajut de diferents col·lectius artístics de...