L'ou és un dels aliments que més font de proteïnes aporta al nostre cos. També, compta amb una quantitat bastant significativa i variada de vitamines. És un aliment que es pot consumir de moltíssimes formes i en qualsevol dels àpats del dia.Avui us proposem dues idees, diferents entre elles, per fer els tan coneguts ous farcits. Per a totes les receptes és important que abans de començar a... Seguir llegint
L’ou és un dels aliments d’origen animal més freqüents a la nostra dieta. A la majoria de les llars se’n consumeixen cada dia, ja que l’ou per si sol pot ser el protagonista de molts plats. També, per les seves innumerables propietats, és un dels ingredients mésutilitzats en la preparació d’un gran nombre de receptes, ja sigui per a guarnir, per a ... Seguir llegint
Especialitzada en nutrició per la fertilitat, la salut hormonal de la dona i l’embaràs, la Sara Alcalà treballa al centre Júlia Farré com a dietista i nutricionista. Alcalà considera que, si bé la medicina convencional és molt útil, de vegades obvia la nutrició i l’estil de vida com a línies de tractament de la fertilitat i el cicle menstrual, especialment a escala clínica. Parlem amb... Seguir llegint