Avui, 29 de juliol, es rendeix homenatge a un dels plats més populars del món: la lasanya! I per celebrar el dia mundial d’aquesta delícia, us explicarem algunes curiositats i trucs d’aquest plat.La lasanya és un plat elaborat amb diverses capes o làmines de pasta, amb diferents opcions de farcit. La més comuna és la carn picada, però també pot anar farcida de pollastre, peix o... Seguir llegint
En Xavi Alba, propietari de la Bodega Pasaje, i la Julia Esteve, una de les cuineres del restaurant, van impartir un showcooking durant la fira Petit Mercat de Mercats, celebrada al Mercat de la Marina, per ensenyar als assistents un dels seus plats estrella: la rajada a l’all cremat. Aquest plat, tradicional i de bodega, no falla mai! A més, és una recepta de cuina d’... Seguir llegint
Al primer taller i amb el qual vam donar el tret de sortida a les activitats de Petit Mercat de Mercats, la Mavi i el Santi, de La Vestale, ens van ensenyar a com fer un bon pesto. La Vestale, el projecte gastronòmic de la Mavi i el Santi, és un projecte vegà i vegetarià, sostenible i ecològic, que forma part del col·lectiu Slow Food. Un moviment que promou una gastronomia més... Seguir llegint
Durant el Petit Mercat de Mercats, al Mercat de la Marina, la Chloé Sucrée, referent de la cuina saludable, va impartir el taller ‘Biotiful smoothies, receptes i secrets’. La Chloé compta amb tres llibres publicats i un en camí, a més d’una plataforma, ‘Biotful’, on publica receptes i trucs per a treballar la cuina d’aprofitament. El taller va girar entorn... Seguir llegint
I quina millor manera de començar el mes de juliol que celebrant el dia del gelat! El gelat és un producte que forma part de la dieta mediterrània, tots hem menjat un gelat alguna vegada, i són molts els sabors i els colors que podem trobar. El gelat és un dolç distintiu de la cultura gastronòmica italiana, però també és un producte molt demandat al nostre país.Ens encanta gaudir dels gelats els... Seguir llegint