Avui, 29 de juliol, es rendeix homenatge a un dels plats més populars del món: la lasanya! I per celebrar el dia mundial d’aquesta delícia, us explicarem algunes curiositats i trucs d’aquest plat.La lasanya és un plat elaborat amb diverses capes o làmines de pasta, amb diferents opcions de farcit. La més comuna és la carn picada, però també pot anar farcida de pollastre, peix o... Seguir llegint
Quantes vegades has passejat per la Rambla i per davant del Mercat de la Boqueria? Segur que moltes! T’has parat mai a pensar en la història que hi ha darrere de cada parada de flors? Estan plenes de color i de vida!La Carolina, de Flors Carolina, segueix el negoci familiar que va obrir la seva besàvia el 1888 per la primera exposició universal i, fins ara, totes les Carolines de la família... Seguir llegint
Al primer taller i amb el qual vam donar el tret de sortida a les activitats de Petit Mercat de Mercats, la Mavi i el Santi, de La Vestale, ens van ensenyar a com fer un bon pesto. La Vestale, el projecte gastronòmic de la Mavi i el Santi, és un projecte vegà i vegetarià, sostenible i ecològic, que forma part del col·lectiu Slow Food. Un moviment que promou una gastronomia més... Seguir llegint
L’alimentació és un factor rellevant per als esportistes i per les persones que mantenen un alt nivell d’activitat física. Aquestes persones tenen unes necessitats nutricionals específiques i els cal incloure a la seva dieta aliments que els proporcionin l’energia i els nutrients més adients que, a més de contribuir a mantenir una bona salut, siguin ... Seguir llegint