• 250 ml. Llet
• 100 g. de mantega
• Una punta de sal
• 125 g. de farina
• 3-4 ous
• 1 gra d’all
• Nou moscada
• Pebre negre
• 250 g. de bacallà per esqueixar dessalat tallat ben petit i escorregut
• Julivert picat
• Oli de gira-sol per fregir
1-En un cassó feu bullir la llet, la mantega, la sal, una mica de nou moscada, pebre i l'all tallat ben petit.
2-Quan arrenqui el bull afegiu la farina tota d'un sol cop i remeneu amb una cullera de fusta fins que faci una bola que es desenganxi de les parets.
3-Deixeu refredar una mica i afegiu els ous, d'un a un, fins que tingui la consistència de "bec d'ànec".
4-Afegiu el julivert i el bacallà.
5-Poseu l'oli a escalfar i fregiu els bunyols per immersió.
RECEPTA CEDIDA PER MERITXELL SABATÉ I ESPAI CUINA’M
Afegeix un comentari