• 1 o 2 calamars per persones
• 1 ceba
• Tomàquet madur
• All
• ½ ou dur per persona
• Una mica de vi
• Carn picada de porc
Un cop nets els calamars, separarem la bossa. Amb les potes i les aletes tallades ben petites i una mica de ceba, all, tomàquet i la carn picada de porc, farem un sofregit, al qual afegirem una miqueta de vi blanc.
Deixarem refredar aquesta pasta i la passarem per la màquina de picar. Al mateix temps haurem fet uns ous durs, que pelarem i ratllarem i barrejarem amb la pasta de farcir. Ho rectificarem de sal i anirem omplint les bosses que abans hem reservat. Quan siguin plenes les tancarem amb un escuradents rodó i els posarem a fregir amb una mica d’oli calent. Quan siguin ben daurats els traurem del foc, i en el mateix oli posarem a fregir més ceba ratllada i tomàquet per fer una bona salsa. Hi afegirem els calamars i una mica de vi, i ho deixarem coure a foc lent una bona estona. Un moment abans de servir-los els empolsarem amb julivert picat.
També poden menjar-se freds.
Afegeix un comentari