Croquetes
• 300 g de tronc de lluç
• 1 ceba
• 100 g de farina
• 100 g de mantega
• ½ l de llet
Patata i tomàquet
• 4 patates
• 8 tomàquets madurs
• 1 cullera de sucre
• 1 branca de farigola
• Oli d’0liva suau
• Sal
• Pebre
• Sal
• Pebre
• 2 ous
• Pa ratllat
• Oli d’Oliva
Netejar el lluç de pell i espines. Tallar en daus petits. En mantega, sofregir la ceba ratllada, afegir la farina i coure uns instants. Afegir lluç i llet. Coure fins que quedi una massa espessa. Deixar refredar cobert amb paper film. Donar forma de croqueta. Arrebossar amb ou i pa ratllat i donar forma de serp a la croqueta. Fregir en oli abundant.
Coure les patates amb pell en aigua i sal. Pelar-les i trinxar-les amb oli i salpebrar. Pelar els tomàquets i coure’ls amb oli, la branca de farigola i el sucre fins ben confitat.
Emplatar posant les croquetes a sobre la patata i decorar amb el tomàquet confitat.
Afegeix un comentari