Api rave / Celeri
bolets i pols de bolet
2 ous (rovell)
formatge parmesà ratllat
crema de llet
1 ceba petita / mitjana
mantega
pebre negre
sal
Per elaborar les tallarines, tallarem el celeri (api rave) molt fi, a làmines i els escaldarem. També tallarem els bolets fins o a dauets petits, com preferiu. I els sofregirem amb ceba. Per la crema de bolets, farem un caldo amb els bolets i ho reduirem amb nata o crema de llet i ho lligarem amb una mica de mantenga.
Així, farem la carbonara amb crema de llet i hi afegirem els bolets amb la ceba i el formatge parmesà i ho barrejarem fins que tot quedi d'un sol color i unificat. Servirem calent, amb el api rave i la crema de bolets i el rovell de l'ou i el parmesà per sobre.
Recepta del Restaurant 4 amb 5 Mujades de Quim Coll i Toni Romero presentada a Mercat de Mercats 2016.
Afegeix un comentari