• 300 g d’arròs
• ¾ k de cloïsses
• 50 g de formatge ratllat
• 1 ceba gran
• 2 grans d’all
• Vi blanc
• Julivert, llorer i sal
Netejarem les cloïsses que haurem tingut purgant amb aigua i sal i les posarem en un cassó amb ¼ de litre d’aigua, un raig de vi, una fulla de llorer i una branca de julivert. Les courem fins que s’obrin, les colarem i reservarem el brou de la cocció.
En una paellera daurarem la ceba picada en una mica d’oli, hi afegirem l’arròs i el fregirem durant 5 minuts, tot remenant-lo. Hi afegirem les cloïsses i el brou de la cocció bullint i ho deixarem coure 10 minuts a foc viu.
Hi afegirem els alls i una branqueta de julivert, tot ben picat, i el formatge ratllat i ho deixarem 5 minuts més, ara a foc baix. Rectificarem de sal i el deixarem reposar 5 minuts abans de servir-lo.
Afegeix un comentari