6 seitons frescos
500 ml d’aigua
100 ml de vinagre de vi blanc
1 cc de sal fina
1 pessic de pebre blanc mòlt
1 gra d’all
1 branca de julivert
200 ml de d’oli d’oliva verge
12 olives farcides de pebrots
12 broquetes de bambú
Per començar, prepararem el seitons en vinagre. Agafarem els seitons sense vísceres ni cap, ja nets i secs, i els col·locarem en un recipient amb l’aigua i la sal. Haurem de deixar-los adobar, com a mínim, 2 hores.
Quan hagin passat les 2 hores, traurem l’aigua i hi afegirem el vinagre, el pebre blanc mòlt, l’all laminat i el julivert, i ho posarem a la nevera durant 12 hores. Al cap d’aquestes 12 hores, retirarem el líquid i hi afegirem oli fins a cobrir els seitons.
Una vegada tinguem els seitons en vinagre a punt, prepararem la tapa. Haurem d’enrotllar les olives amb els seitons, punxar després cada peça amb una broqueta i, abans de servir-ho, regarem les broquetes amb oli d’oliva verge.
RECEPTA CEDIDA PEL GREMI DE MAJORISTES DEL MERCAT DEL PEIX DE MERCABARNA
Afegeix un comentari