-Pasta puntalette 140 gr
-Coliflor 250gr
-Ceba 1/2
-Aigua a cobrir
-Nata líquida 80ml
-Mascarpone 30gr
-Parmesà 50gr
-Farigola/romaní fresc
Crema de coliflor
Tallem la coliflor i la ceba en trossos, més o menys d’ uns dos dits d’ ample, les saltegem fins que agafi un color daurat, cobrim d’aigua incorporem la farigola i el romaní i bullim fins que estigui la coliflor cuita.
Colem l’aigua, apartem les herbes aromàtiques i la reservem, incorporem la nata amb la coliflor i la ceba, la deixem bullir uns 15 min. a foc lent, tirem sal i pebre al gust amb el foc ja apagat incorporem el parmesà i triturem i anem incorporant l’aigua de cocció poc a poc fins arribar a una textura cremosa. Pasta puntalette Bullir la pasta 10 minuts.
Deixar una mica crua, acabarem la cocció amb la crema de coliflor.
Acabat del plat Cuinar la pasta amb la crema de coliflor a foc lent i removent continuament, incorporem el mascarpone sal/pebre, mentre tenim cuinant la pasta fregim uns caps de coliflor fins que quedin daurats.
Un cop tenim el risotto cremós, emplatem en un plat fondo i li fiquem la coliflor fregida i el parmesà per sobre.
RECEPTA DEL RESTAURANT 'CABALLA CANALLA' DEL MERCAT DE LA BARCELONETA
PER A MERCAT DE MERCATS 2017
Afegeix un comentari