• 200 g de farina blanca
• 1 cullerada de farina de blat de moro
• 100 de barreja de flocs de cereals
• 1 cullerada de coco ratllat
• 1 ou
• 200 g de mantega
• 100 g de sucre negre
• Una mica de llevat
• 3 cullerades de iogurt descremat
• 3 cullerades de llet
• 2 cullerades de sucre llustre
• Un polsim de sal
Reservarem dues cullerades de iogurt i barrejarem la resta amb la llet i la barreja de cereals. Ho deixarem reposar.
Tamisarem juntes les dues classes de farina en una plata. Hi afegirem la mantega, el sucre, els ous i la sal i ho amassarem durant uns minuts.
Hi afegirem els cereals remullats, el coco, el llevat i el iogurt reservat. Ho tornarem a amassar fins que tinguem una massa homogènia.
Amb el corró estendrem la massa fins que ens quedi ben fineta, 1 centímetre aproximadament. Amb motllos de diverses formes la ratallarem i la col•locarem en una plata de forn greixada.
La courem a 180 graus durant 15 minuts. La retirarem del forn i la deixarem refredar. Abans de servir-les, les empolvorarem amb sucre llustre.
Afegeix un comentari