Dreceres de barcelona.cat

  • ajuntament.barcelona.cat
  • meet.barcelona.cat
  • Info Barcelona
  • Guia BCN
  • Tràmits
  • Plànol BCN
  • Canals de comunicació
  • Com s'hi va

Canviar idioma

  • Català
  • www.barcelona.cat
  • Català
  • Logo Ajuntament de Barcelona
  • www.barcelona.cat
  • Ajuntament de Barcelona

Dreceres de barcelona.cat

  • ajuntament.barcelona.cat
  • meet.barcelona.cat
  • Info Barcelona
  • Guia BCN
  • Tràmits
  • Plànol BCN
  • Canals de comunicació
  • Com s'hi va

Canviar idioma

  • Català
Vés al contingut
Inici
  • Inici
  • Actualitat
  • Cuina de mercat
  • Agenda

Formulari de cerca

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Vimeo
  • Pintrest
  • Youtube
  • rss

Gelat casolà de xocolata

Actiu 03 març, 2013 Per Redacció Mercats BCN
Ingredients
per a 4 persones

• 150 g de llet
• 75 g de sucre
• 50 g de xocolata negra
• 150 g de nata
• 1 ou

Elaboració: 

Posarem la xocolata, trencada a trossos, dins d'un cassó amb la llet i el sucre, i ho escalfarem tot a foc baix fins que la xocolata es desfaci. Ho anirem remenant a poc a poc perquè ens quedi un líquid de consistència espessa.

En un bol batrem, el rovell de l'ou il’afegirem a la barreja de xocolata, tot remenant suaument. Deixarem que la barreja es refredi una mica i li afegirem la nata.

Abocarem la barreja en un motllo i el ficarem al congelador. L’haurem d’anar remenant de tant en tant, mentre sigui al congelador, per evitar que es formin cristalls de gel.

A l’hora de servir-lo, el podem presentar en boles, amb una mica de coulis de maduixa per sobre o empolvorat de làmines d'ametlla.

Afegeix un comentari

Més informació sobre els formats de text

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per identificar que sou una persona i no una màquina.
Imatge CAPTCHA
Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.

Filtre Cuina de mercat

  • arròs i cereals
  • aviram
  • begudes
  • bolets
  • carn
  • dolços
  • fruita
  • làctics
  • llegum
  • marisc
  • ous
  • pasta
  • peix
  • verdures

Dificultat

  • elaborada
  • fàcil

Divisió de la carta

  • aperitiu
  • còctels
  • postres
  • primer plat
  • salses
  • segon plat
Tuits de @MercatsBCN

Institut Municipal de Mercats de Barcelona

Carrer Gran de Sant Andreu, 200. / 93 413 28 90

Aquesta web està sota la llicència Reconeixement-NoComercial-Com-partirIgual 3.0 Espanya.