600 g de patates pelades de la varietat agria
400 ml d’oli d’oliva
8 ml de vinagre de poma
Sal
24 cues de llagostins
60 ml d’oli d’oliva verge
1 gra d’all picat
1 branca de julivert
Sal
Pebre
Tallarem les patates a daus, les salarem i les deixarem reposar uns minuts perquè agafin el gust de la sal. A continuació, escalfarem els 400 ml d’oli d’oliva a 100ºC i hi posarem a coure les patates fins que estiguin confitades i ben cuites. Escorrerem l’oli, regarem les patates amb el vinagre i, si cal, rectificarem de sal.
A banda, pelarem els llagostins, els hi farem un tall al llom per treure l’intestí. En una paella, els saltejarem a foc fort i els salpebrarem.
Després, agafarem les patates que ja tindrem confitades i les saltejarem. Afegirem l’all picat, deixaren que aquest es vagi daurant i, finalment, hi afegirem el julivert.
A l’hora d’emplatar, començarem posant una base de patates i al damunt hi col·locarem les cues dels llagostins.
RECEPTA CEDIDA PEL GREMI DE MAJORISTES DEL MERCAT DEL PEIX DE MERCABARNA
Afegeix un comentari