• 320 g de macarrons
• 100 g de cansalada
• 60 g de formatge d’ovella
• 350 g de tomàquet triturat
• 1 ceba petita
• 2 grans d’all
• 1 bitxo
• Sal
Pelarem i picarem ben fins els alls i la ceba i picarem bé el bitxo. Posarem una cullerada de llard de porc en una cassola i hi sofregirem els alls i la ceba.
Mentrestant, posarem a bullir l’aigua per coure la pasta. Quan bulli hi afegirem els macarrons i els deixarem coure fins que estiguin al dente.
Tallarem la cansalada a dauets, els afegirem al sofregit i, quan es comencin a daurar, hi posarem el tomàquet. Ho remenarem i courem a foc viu durant 4 minuts perquè la salsa agafi consistència.
Escorrerem la pasta i l’afegirem a la cassola juntament amb el bitxo. Ho remenarem tot bé i apagarem el foc. Només ens quedarà emplatar i rallar-hi el formatge d’ovella per sobre just abans de servir.
Afegeix un comentari