Dreceres de barcelona.cat

  • ajuntament.barcelona.cat
  • meet.barcelona.cat
  • Info Barcelona
  • Guia BCN
  • Tràmits
  • Plànol BCN
  • Canals de comunicació
  • Com s'hi va

Canviar idioma

  • Català
  • www.barcelona.cat
  • Català
  • Logo Ajuntament de Barcelona
  • www.barcelona.cat
  • Ajuntament de Barcelona

Dreceres de barcelona.cat

  • ajuntament.barcelona.cat
  • meet.barcelona.cat
  • Info Barcelona
  • Guia BCN
  • Tràmits
  • Plànol BCN
  • Canals de comunicació
  • Com s'hi va

Canviar idioma

  • Català
Vés al contingut
Inici
  • Inici
  • Actualitat
  • Cuina de mercat
  • Agenda

Formulari de cerca

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Vimeo
  • Pintrest
  • Youtube
  • rss

MUSCLOS AMB SALSA DE VERMUT

Actiu 13 jun, 2017 Per Redacció Mercats BCN
Ingredients
per a 4 persones

• 2 kg de Musclos
• 1 vaset de vermut blanc
• 3 fulles de llorer
• 1 ceba
• 4 tomàquets pera
• 2 grills d'all
• 1 c/s de farina
• 1 c/s de pebre vermell dolç
• Oli d'oliva
Per la picada:
• Julivert
• 2 grills d’all
• 6-8 ametlles torrades
• 1 llesca de pa

Elaboració: 

Rentem els musclos i els fiquem a una cassola amb el vermut blanc i el llorer.
Tapem la cassola i els deixem coure fins que s'obrin amb el vapor.
Quan estiguin tots oberts, colem el brou de la cocció i reservem.

Pelemel grills d'all i la ceba i ho triturem tot junt amb la picadora.
Triturem els tomàquets, partits per la meitat, iels passem pel colador amb l’ajutd’un cullerot, per desfer-nos de pells i llavors. Reservem.

A una paella ample, amb una mica d'oli, sofregim la ceba picada amb els alls. Quan estigui daurada, afegim el tomàquet i el deixem coure uns minuts, fins que el tomàquet perdi l’aigua i ens quedi un sofregit espès.

Mentrestant, fem la picada: en una paella fregim els grills d’all pelats, les atmelles i el pa. Ho introduïm a un vas amb el julivert i una mica del brou dels musclos. Triturem.

Afegim al sofregit una cullerada de farina i una mica de pebre vermell i barregem bé.
Ara incorporem la picada, barregem i afegim els musclos bullits. Remenem perquè la salsa s’integri en els musclos.
Servim de seguida.

UNA RECEPTA ELABORADA PER LA XEF MARTA CODINA DE 'FRESAS CON MARTA' DINS ELS TALLERS DE CUINA D'ESTIU DEL MERCAT DE LA GUINEUETA

Afegeix un comentari

Més informació sobre els formats de text

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per identificar que sou una persona i no una màquina.
Imatge CAPTCHA
Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.

Filtre Cuina de mercat

  • arròs i cereals
  • aviram
  • begudes
  • bolets
  • carn
  • dolços
  • fruita
  • làctics
  • llegum
  • marisc
  • ous
  • pasta
  • peix
  • verdures

Dificultat

  • elaborada
  • fàcil

Divisió de la carta

  • aperitiu
  • còctels
  • postres
  • primer plat
  • salses
  • segon plat
Tuits de @MercatsBCN

Institut Municipal de Mercats de Barcelona

Carrer Gran de Sant Andreu, 200. / 93 413 28 90

Aquesta web està sota la llicència Reconeixement-NoComercial-Com-partirIgual 3.0 Espanya.