• Arròs
• ¼ de conill
• Costella de porc tallada a trossos
• 1 sèpia
• 4 gambes
• 8 musclos
• 12 cloïsses
• Vi blanc o brandi
• Brou de peix
• Oli d'oliva verge
• 4 brins de safrà
Pel sofregit:
• 1 Ceba
• 1 pebrot vermell
• 2 carxofes
• Espàrrecs verds o de marge
• 1 tomàquet canari
• Sal
Començarem tallant el conill i la costella de porc a trossos petits, els posarem a la paella amb l'oli i els sofregirem, a foc suau, uns 5 minuts. Després, ho retirarem i hi posarem les gambes, el temps just per marcar-les a banda i banda
Un cop retirades les gambes, i en el mateix oli, farem el sofregit i, quan es comenci a confitar, hi afegirem la sèpia, que tindrem tallada a dauets. Després hi tornarem a posar la carn.
Ho regarem tot amb un raig de vi blanc o brandi. Quan s'hagi reduït, baixarem el foc i hi afegirem totes les verdures que ja haurem tallat a trossos petits prèviament. Ho salarem i deixarem que el sofregit vagi agafant color.
Una vegada el sofregit estigui ben confitat, hi afegirem l'arròs i li donarem un parell de voltes. Després mullarem l'arròs amb el brou ben calent.
Ho deixarem bullir 5 minuts a foc fort i desprès 10 minuts més a foc suau. Durant el temps que la tenim a foc suau, cal afegir, primer, les cloïsses, després, els musclos i finalment, les gambes i els brins de safrà. Passat aquest temps, apagarem el foc i que s'acabi de fer a la pròpia paella.
Afegeix un comentari