• ½ k de formatge Brie
• 1 pot petit de llet condensada
• 1 iogurt i mig
• ½ llimona
• 5 ous
• 30 g de farina de blat de moro (Maizena)
• 50 g de panses
• 3 cullerades de conyac
• Sal
Posarem les panses a macerar amb el conyac. Agafarem un bol gran i hi posarem el formatge Brie tallat a dauets, el iogurt, els rovells dels ous, la llet condensada, la ratlladura i el suc de la llimona i la farina de blat de moro. Ho batrem bé.
Amb molta cura, muntarem les clares a punt de neu amb una mica de sal i les afegirem, a poc a poc, a la barreja anterior. A continuació, escorrerem bé les panses, les passarem per una mica de farina i les incorporarem a la pasta.
Untarem amb mantega un motllo gran de pastís i li posarem un paper vegetal al fons. Hi abocarem la pasta que hem preparat abans, el taparem amb paper d'alumini i l'enfornarem, amb el forn preescalfat, a 170 graus durant 45 minuts . Li treurem el paper d'alumini i el deixarem coure 10 minuts més perquè es dauri. Finalment, el deixarem refredar una mica abans de treure'l del motllo.
Afegeix un comentari