• 2 albergínies
• 1 carbassó
• 1 ceba morada
• 1 pebrot vermell
• 8 espàrrecs
• 2 grans d'all
• 250 gr de tofu fumat
• Oli d'oliva
• Sal i pebre
Preescalfarem el forn mentre rentarem i tallarem a rodelles l'albergínia, el carbassó i la ceba. Rentarem el pebrot i els espàrrecs i els trossejarem. Pelarem els alls i els picarem en un morter, ho salpebrarem, hi afegirem oli i ho barrejarem bé.
Col·locarem les verdures, ben esteses, en una plata de forn, les regarem amb l'oli d'all que hem preparat abans i les enfornarem durant un quart d'hora. Retirarem la plàtera, girarem les verdures i ho tornarem a enfornar un quart d'hora més. Quan estigui, ho traurem del forn i deixarem que s'atemperin una mica.
Tallarem el tofu a làmines fines i el posarem en una paella amb tres cullerades d'oli calent. Ho salpebrarem i deixarem que es cogui uns dos minuts per cada banda.
A l'hora de servir-ho, posarem les verdures al fons del plat i les làmines de tofu per sobre. Ho podem acompanyar amb salsa de soja.
Afegeix un comentari