Amb aquesta campanya volem fer un homenatge als comerciants i les comerciantes dels nostres mercats, que han continuat treballant donant-nos servei durant aquests mesos.

 

Volem reforçar el seu paper cohesionador i els seus valors com la professionalitat, el bon servei, la qualitat dels seus productes, la proximitat,... sense els quals no s’entendria la nostra cultura, la nostra gastronomia, i el nostre model de ciutat.

 

Per això, entre el 21 i el 29 de novembre, celebrarem la Setmana de Mercats, amb un programa d’activitats, que adaptades a les circumstàncies actuals, seran bàsicament virtuals, sense deixar de ser participatives i divertides, recuperant els mercats com a punts de trobada, d’intercanvi i de relacions socials.

 

Així, amb els vídeos dels Artistes de Mercats, posarem en valor els comerciants i les comerciantes que cada dia pugen la persiana i ens ofereixen els seus millors productes, ens expliquen com elaborar-los, ens donen trucs de cuina i la millor manera de reaprofitar-los. Gaudirem veient en directe cuiners de renom fent elaboracions “estrella” d’aquí i d’arreu amb els tallers de Cuines del Món, el Xef Convidat, Cuinem el món al mercat i de Cuinem al Ninot. Riurem amb improvisacions còmiques en directe amb els ImproMercats, i els més petits podran somiar amb els Conta Contes dels mercats. El 180è aniversari de la Boqueria també tindrà un paper important durant aquesta setmana, i és que comptarem amb diverses activitats per celebrar-lo!

 

Et convidem a passar-t’ho bé! Participa-hi i gaudeix!