En Jordi Capdevila, juntament amb els seus germans i la seva mare, van obrir la parada de Cal Sargaire al Mercat de Sant Gervasi a finals de l'any passat. D'aquesta manera, van expandir el seu negoci familiar lleidatà fins a arribar a la ciutat comtal. I, és clar, van considerar que els Mercats de Barcelona eren la via adequada per arribar a un consumidor que valorés la qualitat, la... Seguir llegint
A principis d'estiu es va dur a terme l'elecció del Gourmet Barceloní de l'Any, una tradició que es va instituir l'any 1970 per commemorar el primer aniversari de la fundació del Club de la Bona Taula. Enguany s'ha arribat al cinquantenari i per celebrar-lo es van reunir per sopar a l'Hotel Condes de Barcelona, on es va fer pública l'elecció de Toni Falgueras com... Seguir llegint
Al llarg dels mesos d’estiu no hi ha res com assaborir préssecs, una fruita ideal per a refrescar-se i per donar color als nostres plats! A la primavera ja apareixen les primeres varietats, però la temporada del préssec s'allarga fins passat l'estiu, i per això és un dels sospitosos habituals en molts dinars i sopars d'agost. El préssec conté gairebé tot el que... Seguir llegint
L'Àngels Fisas és paradista del Mercat de la Concepció des de fa 41 anys, i ja en fa uns quants que també és Artista de Mercat a Mercat de Mercats. Enguany repetirà de nou, i és que per a ella es tracta d'una experiència molt positiva ja que "et permet que la gent s'apropi i prengui el costum de venir als mercats", ens explica la paradista. La seva família... Seguir llegint