Pasar al contenido principal
Inici
Actualitat
Cuina de mercat
Agenda
Formulario de búsqueda
Buscar
Facebook
Twitter
Instagram
Vimeo
Pintrest
Youtube
rss
Cuina de mercat
Trucs i consells
aperitiu
còctels
postres
primer plat
salses
segon plat
Sushi de salmó amb alvocat i ceba
Rajada a l’all cremat (Bodega Pasaje)
Coca de bacallà
Bacallà amb allioli de safrà i poma
LOMO de BACALAO con MONGETES de SANTA
CEVICHE DE BACALLÀ
FISH AND CHIPS DE BACALLÀ
SOLDADITOS DE PAVIA
ENTREPANS VEGETALS AMB TONYINA I OU
AMANIDA DE BACALLÀ
Filets de tonyina amb pebrots i cogomb
Llobarro al forn amb musclos i llagost
Llagostins saltejats amb patates confi
Pintxo de lloms d’anxova amb mozzarell
Pintxo de salmó marinat
Hamburguesa de bonítol amb ceba acompa
Arròs amb sipia
Broquetes de seitó en vinagre amb oliv
Llom de salmó amb emmental i salsa d’a
Sèpia a la ceba
Truita de bacallà
Calamars amb carxofes
Llom de corball al vapor amb carxofes,
Ratolins del Nadal
Suquet de rap amb gambes
Turbants de llenguado amb llagostins
Turbot farcit de patata i col amb sals
Calamarsons amb espàrrecs verds i sals
Amanida de bacallà amb taronja
Espardenyes saltejades amb rossinyols
Bunyols de bacallà
Cargols de punxa amb sal i romaní
Páginas
1
2
3
següent ›
últim »