×

Error message

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/apps/app0486/www/acciocomunitaria/includes/file.phar.inc).

De manera predominant, en aquest període pandèmic els mitjans de comunicació ens han presentat els i les joves com a egoistes, irresponsables, individualistes i irrespectuosos. Són notícia per les males notícies: botellons, violència, ni-ni..., i així va consolidant-se l’escletxa que separa els i les joves dels adults, dels professionals, de les institucions i de les polítiques públiques..., que cada dia tenen més dificultats per entendre problemes i situacions que els afecten de manera molt directa.

Molts d’aquests joves han continuat, sense desànim i sense complexos, fent el que creien. A peu de carrer, als nostres barris, a les nostres ciutats, han continuat organitzant-se per construir respostes i alternatives que van més enllà de les individualitats i dels mateixos col·lectius de joves. Joves i Comunitat, en el marc d’aquestes jornades, pretén ser un espai d’intercanvi i reflexió on seran aquests joves els qui prendran la paraula.

Ho modera:

  • Cecilia de Gracia, psicòloga en l’assessoria d’acompanyament emocional per a joves de l’Ajuntament de Rubí i en altres centres privats. Àmplia experiència en educació de carrer amb joves i en treball comunitari. Ha participat en diversos estudis de la UB i la UAB en aquest àmbit

Participants convidats:

  • Consell de la Joventut de Barcelona
  • Casals de Joves de Catalunya
  • Associació Catalana de Professionals de Joventut (ACPJ)

Espai de diàleg amb