Recull de premis de narració curta
Història Bombers de Barcelona (2ª edició)
Les cares del cos
Imatges i records Bombers de Barcelona
Tratado de la extinción de incendios
Historial del Cuerpo de Bomberos de Barcelona 1379-1939

Recull de les 28 narracions guanyadores de premis del Concurs de Narracions Curtes de Bombers de Barcelona de l'any 2003 al 2008.

Història del Cos de Bombers de Barcelona fins a l'any de la publicació, sempre lligat a les transformacions, socials i econòmiques de la Ciutat.

Monogràfic de la revista Fahrenheit 451 Bombers de Barcelona Retrat de l'equip humà de Bombers de Barcelona el 31 de desembre de 2006.

Petit recull gràfic de 1890 a 1932, que mostra l’avenç tecnològic del Servei d’Extinció d’incendis barceloní entre finals del segle XIX i el primer terç del XX.

Manual d'instrucció per a bombers basat en el sistema parisenc d'extinció d'incendis. Magnífics gravats de l'època i un ampli resum de les intervencions de la Companyia de Bombers de Barcelona, des de l'any 1848 al 1856.

Historial del cos de Bombers de Barcelona i d'anteriors organitzacions per a combatir els incendis en la mateixa ciutat. 1379-1939. Detallada història del Servei d'Incendis a la ciutat de Barcelona, escrita pel Sot-Cap José Sabadell amb nombroses fotografies d'època. Pròleg del Baró de Viver.