Xerrada informativa de prevenció d’incendis forestals, ara a les Corts

18/07/2022 - 16:13

Seguretat i prevenció. Bombers de Barcelona. Es donaran recomanacions per prevenir els incendis forestals i cuidar els entorns de casa nostra.

El cos de Bombers de Barcelona intensifica la tasca de divulgació en la prevenció d’incendis forestals amb una nova xerrada informativa aquest dimarts, 19 de juliol, al districte de les Corts.

La sessió, que tindrà lloc a les 18.15 hores al Casal de l’Associació de Veïns del Barri de la Mercè, té com a objectiu donar recomanacions pràctiques sobre com prevenir els incendis forestals i com cuidar els entorns de casa nostra, així com facilitar consells sobre què cal fer en cas que es produeixi un foc a prop de casa. La campanya forestal dels Bombers es va iniciar a principis de juny i estarà activa fins a mitjan setembre.

L’Ajuntament de Barcelona manté activat en fase d’alerta el Pla d’actuació municipal per risc d’incendis forestals en resposta a la posada en marxa per part de la Generalitat de Catalunya del nivell 3 del Pla alfa al Barcelonès.

Atès l’episodi actual d’altes temperatures, que s’afegeix a una minva significativa de la precipitació acumulada en els darrers mesos i genera una situació de risc greu d’incendis forestals, estan prohibides les activitats amb foc en àrees recreatives i d’acampada i en parcel·les d’urbanitzacions de Barcelona.