Els Bombers de Barcelona t’esperen als mercats de la ciutat!

10/01/2024 - 12:06

Seguretat i prevenció. Durant alguns divendres i dissabtes de l’any explicaran com es poden prevenir els incendis domèstics i què es pot fer si se’n produeix un.

Els bombers i bomberes tornen als mercats municipals de la ciutat amb Prevenim!, el vehicle pedagògic amb què fan divulgació de consells de prevenció i d’autoprotecció en cas d’incendis domèstics.

Aquest vehicle incorpora els estris més habituals en cas d’incendi i de salvament, així com pantalles per projectar vídeos sobre consells de prevenció d’incendis domèstics i autoprotecció.

D’aquesta manera, els bombers i les bomberes informaran directament la ciutadania, que aprendrà com evitar incendis a la llar i què s’ha de fer en cas que se’n declari un.

El vehicle Prevenim! s’instal·larà al llarg de tot l’any, de 10.00 a 13.00 hores, a diversos mercats de la ciutat. Les trobades programades per al mes de maig són les següents:

  • Mercat de Canyelles: divendres, 3 de maig
  • Mercat de la Barceloneta: divendres, 10 de maig
  • Mercat de l’Estrella: divendres, 24 de maig

Recordeu que, a més de seguir els consells de prevenció, davant de qualsevol risc d’incendi cal trucar al telèfon d’emergències 112.