Curs de cuina xinesa FICB: cuina de tardor

La Fundació Institut Confuci de Barcelona presenta un nou projecte gastronòmic, amb què podràs  viatjar a la Xina a través dels seus sabors.

De la mà de  Wenbin Peng, natural de Hunan, experimentat cuiner i sommelier, realitzaràs un recorregut per la gastronomia del nord i el sud de la Xina, aprendràs les tècniques de cuinat i preparació d'aliments, descobriràs nous sabors i ingredients i prepararàs plats que podràs reproduir a casa.

El curs és  totalment participatiu i inclou una  degustació dels plats cuinats al final de cada sessió.

En aquesta edició ens endinsarem en la cuina xinesa de tardor, on els bolets, les verdures de temporada i la carn seran les protagonistes de plats suculents i reconfortants. I la darrera sessió la dedicarem a un taller de preparació de panets farcits o “baozi”. 

Horaris

Mercat Boqueria - Sant Josep - Espai Boqueria

Adreça:
C Rambla, 89*LB
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Raval
Població:
Barcelona