Primers dies de la Residència Literària Internacional del PEN Català a Vil·la Joana

dv., 28/06/2024 - 11:53

Primers dies de la Residència Literària Internacional del PEN Català a Vil·la Joana

Hi participen els autors Maksym Bespalov, Mark Lívin i Kateryna Yehorushkina, que també han programat diferents actes a la ciutat.

Entre la vintena llarga d’autors i autores que enguany fan una residència literària a Vil·la Joana, n’hi ha tres de procedents de la Residència Literària Internacional del PEN Català, en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona i amb el suport del programa Culture Moves Europe. Són Maksym Bespalov, Mark Lívin i Kateryna Yehorushkina, i van començar la seva estada el 17 de juny.

A més d’avançar en els seus projectes literaris, els tres autors aprofiten la residència a Barcelona per fer alguns actes públics. Lívin va fer una xerrada el passat 27 de juny a Test Gallery Barcelona titulada “La ciència de la resiliència. Parlar d’una vida de qualitat”. També la Test Gallery acollirà la presentació de Bespalov de la publicació El millor llibre sobre el camí, el dia 4 de juliol, i dos dies més tard la trobada-debat amb Yehorushkina amb el nom “Els contes com a ponts entre experiències”. Tant el dia 4 com el dia 6 l’hora d’inici serà les 18 h, l’entrada és lliure, i els actes seran en ucraïnès amb traducció al català.

Finalitzaran la seva residència a Vil·la Joana el 9 de juliol. Conegueu més aquests tres autors aquí.