Residències de l'Institut Ramon Llull a Olot i a Andorra

dl., 22/07/2024 - 07:00

Residències de l'Institut Ramon Llull a Olot i a Andorra

Les estades es faran en el decurs de l'any 2025.

Faberllull, la xarxa de residències d’arts, ciències i humanitats amb seus a Olot (Catalunya), a La Massana (Andorra) i a Palma (Illes Balears) , gestionada per l’Institut Ramon Llull en col·laboració amb diversos ajuntaments, té en aquests moments dues convocatòries obertes d’interès per a escriptors, traductors i guionistes.

Per un costat, fins al 25 de juliol es poden presentar candidatures per ser un dels residents de 2025 de Faber Andorra. Es busquen persones que necessitin un espai i un temps de treball productiu. Faber Andorra és una residència individual i interdisciplinària dedicada a aportar talents emergents, a compartir noves idees, a fomentar la col·laboració internacional, i també a posar a disposició dels ciutadans les activitats que els residents puguin oferir. Es fa una crida a artistes, escriptors, investigadors, docents i professionals de qualsevol camp de coneixement perquè presentin candidatures i projectes.

Per l’altra, fins al 15 de setembre hi ha oberta la convocatòria de residències de Faberllull Olot. A la residència es gaudeix d’un entorn natural idoni que afavoreix la concentració. L’organització proporciona l’allotjament, l’esmorzar i el sopar als residents. El dinar va a càrrec de cadascú, amb l’opció de fer ús de la cuina comuna. Faberllull Olot no cobreix les despeses de desplaçament ni l’assegurança mèdica obligatòria per als residents internacionals. Es poden presentar a la convocatòria tota mena de professionals i creadors de qualsevol disciplina i de qualsevol part del món.

Tant en el cas d’Andorra com en el de la Garrotxa les residències tindran una durada entre una i dues setmanes. Trobareu tots els detalls en aquest enllaç.