Club de lectura i visita a un escenari de novel·la

dl., 16/09/2024 - 11:58

Club de lectura i visita a un escenari de novel·la

Amb la participació de Tània Juste, autora del llibre 'L'hospital dels pobres'.

Heu llegit L’hospital dels pobres? És una novel·la de l’autora Tània Juste que transcorre a l’Antic Hospital de Sant Pau. A la Casa Amatller munten el 19 de setembre, junt amb l’empresa Cases Singulars, un club de lectura pels qui ja hagin llegit aquest llibre, i amb la participació de l’autora.

La trama de la novel·la se situa a les acaballes del segle XIX, en el moment en què el recinte degradat i saturat de la Barcelona vella es reinventa en unes noves i moderníssimes instal·lacions en un dels nous barris de la ciutat: l’actual Recinte Modernista de l’Hospital de Sant Pau.

Llegint el llibre es pot conèixer el passat d’un equipament molt important en la història de Barcelona, en un moment en què la ciutat es transformava. Coneixereu metges, artistes i tot de personatges disposats a fer de la Barcelona del segle XIX un referent de l’Europa moderna. Ells i elles imaginaran un hospital per a persones sense recursos en el qual la ciència i l’art trobin un territori comú.

L’activitat començarà a les 18.30 h i el preu d’inscripció és de 15 €. A més del club de lectura es farà una visita guiada a l’Hospital de Sant Pau.

Més informació, aquí.