1a Batalla de Contes a la Fàbrica Lehmann

dt., 20/10/2020 - 07:00

1a Batalla de Contes a la Fàbrica Lehmann

Organitzada per l'editorial Comanegra, té lloc el 22 d'octubre i hi participen Íngrid Guardiola, Sebastià Portell, Bel Olid i Yannick Garcia.

L’editorial Comanegra organitza la 1a Batalla de Contes a la Fàbrica Lehmann. Serà el dijous 22 d’octubre a les 19 h, al pati de la fàbrica (carrer de Consell de Cent, 159), i els assistents hi tindran un paper actiu, ja que el seu vot decidirà el guanyador d’aquesta particular lluita. A més, algú del públic s’emportarà un lot de llibres de la col·lecció Portàtils. Per anar-hi, cal reservar plaça amb antelació a info@comanegra.com.

A dalt de l’escenari hi haurà quatre contrincants: Íngrid Guardiola, Sebastià Portell, Bel Olid i Yannick Garcia. Cadascú haurà escollit un conte de l’antologia Restes de carnaval, de Clarice Lispector, la principal ploma brasilera del segle XX. Uns relats que per primera vegada es tradueixen i publiquen en català. Amb Jaume C. Pons Alorda com a mestre de cerimònies, cada contrincant haurà d’explicar per què el conte que ha triat és el millor, en una lluita que serà un tots contra tots. Com dèiem, seran els assistents els que tindran la darrera paraula.

Per a més informació, accediu a la pàgina de Comanegra.