El festival literari Món Llibre estrena dates

dv., 12/04/2024 - 11:00

El festival literari Món Llibre estrena dates

Aquest 2024 es durà a terme el cap de setmana del 15 i 16 de juny.

Reserveu-vos les dates! Món Llibre, el festival literari creat per despertar la vocació lectora entre els infants i joves, es farà aquest 2024 el cap de setmana del 15 i 16 de juny, en comptes de tenir lloc uns dies abans de la diada de Sant Jordi, com ha estat habitualment.

Amb el canvi de dates es vol incidir en la idea de la literatura com una activitat més per gaudir durant l’estiu. Món Llibre vol apropar als infants i joves l’univers de la lectura de manera lúdica. Amb aquesta finalitat, les activitats, els espectacles, contacontes i pel·lícules programats al llarg del cap de setmana permetran als infants i joves viatjar a través de la literatura i la imaginació en el seu particular viatge estiuenc per conèixer nous horitzons i mons plens d’aventures i emocions.

Voluntat descentralitzadora

Les activitats del festival Món Llibre 2024 es mantindran majoritàriament als espais que són habituals d’aquesta cita: el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), la plaça Joan Coromines, i al MACBA – Convent dels Àngels. Però amb la voluntat descentralitzadora de fer arribar el festival a més públic, el Món Llibre també es podrà gaudir a dues biblioteques municipals, com són la Biblioteca Jaume Fuster (districte de Gràcia), que acollirà activitats dissabte 15, i la Biblioteca Trinitat Vella-José Barbero, escenari del Món Llibre diumenge 16.

Web del festival Món Llibre.