Sol·licituds per instal·lar parades de venda de roses i llibres per Sant Jordi

dt., 28/02/2023 - 16:55

Sol·licituds per instal·lar parades de venda de roses i llibres per Sant Jordi

Hi haurà tres tipus d'ubicacions disponibles: per al públic general, espais davant dels locals i espais reservats.

S’acosta el 23 d’abril, diada de Sant Jordi, i, com és tradició, els carrers s’ompliran de parades que vendran roses i llibres.

Per poder posar una parada a la ciutat de Barcelona, cal disposar d’un permís d’ocupació de l’espai públic. És totalment gratuït però cal fer-ne la tramitació a través de l’Oficina Virtual de Tràmits de l’Ajuntament de Barcelona. Trobareu tres tipus d’ubicacions disponibles:

Davant del local per a la venda de flors i llibres. Reservats específicament per a locals i comerços. Els qui vulguin posar una parada davant del seu local poden tramitar un permís per fer-ho. El termini de presentació de sol·licituds és de l’1 de març a les 15 h al 14 d’abril a les 15 h.

Públic general. Oberts a tota la ciutadania. Qualsevol persona física pot tramitar una llicència en aquests espais, de manera totalment telemàtica, dins els terminis establerts: de les 15 h del 13 de març a les 15 h del 14 d’abril.

Espais reservats. Destinats a professionals del sector del llibre i la rosa. Per a sol·licitar l’accés als espais caldrà adreçar-se a la Cambra del Llibre de Catalunya i Gremis de Llibres, Editors, Llibre Vell i Floristes. La gestió de l’ocupació dels espais anirà a càrrec d’aquestes entitats i l’Ajuntament atorgarà una sola llicència d’àmbit general per a cada espai reservat.

Trobareu tota la informació, aquí.