Comencen les inscripcions per als tallers de tardor dels centres cívics

05/09/2023 - 13:11 h

A partir del 12 de setembre teniu a la vostra disposició una extensa oferta formativa per passar-ho bé aprenent, desenvolupant la creativitat i enriquint la pròpia experiència.

Al Centre Cívic Convent de Sant Agustí, que celebrarà aquest mes d’octubre el seu 25è aniversari, engega els motors del curs amb un munt de propostes i tallers, on podreu vehicular les ganes d’aprendre en noves experiències i coneixements. Hi trobareu oferta variada en diferents àmbits com  els de dansa, moviment, benestar i salut,  adreçada a persones que busquen un equilibri entre l’oci i l’aprenentatge. Entre d’altres, també ofereixen tallers sobre eines digitals que es poden aplicar a qualsevol disciplina o àmbit professional per tal d’aconseguir una bona comunicació.

Inscripcions a partir del 12 de setembre i fins exhaurir places.  Les inscripcions amb beques o ajuts es tramitaran fins al 28 de setembre. Inici dels tallers: la setmana del 2 d’octubre. Podeu fer les inscripcions online clicant aquí.

Aquesta tardor, al Centre Cívic Pati Llimona podreu escollir entre una gran varietat de propostes, d’àmbits com la fotografia i els audiovisuals. Entre els nous tallers programats, destaca entre els dedicats a la fotografia el d’Street photo, el camí sense fi.  En l’àmbit Plató, presenten el curs Introducció a la direcció de la fotografia de cine i en Cinema el d’Iniciació al cinema documental.

Inscripcions del 12 al 30 de setembre. Podeu fer les incripcions online clicant aquí.

El Centre Cívic Barceloneta treballa per a la promoció i difusió culturals amb dues línies d’especialització, la dansa i les arts plàstiques i visuals.

Aquesta tardor, com a novetat ofereixen un curs d’inicació al K-Pop i també el de Producció musical- Ableton. Pel que fa a l’ambit del ball, moviment i dansa, presenten el taller Maternar Ballant i el de Dansa amb la tècnica Simonson.

Inscripcions a partir del 12 de setembre i fins al 27 de setembre. Podeu fer les inscripcions online clicant aquí.

També el Centre Cívic Drassanes que està especialitzat en arts escèniques i noves cultures, ofereix per a aquest trimestre un ventall d’activitats relacionades amb la seva especialitat. Enntre les novetats el curs El teatre com a assaig de la vida i el d’Expressió corporal.

Inscripcions del 12 al 26 de setembre o fins exhaurir places. Podeu fer les inscripcions online clicant aquí.