Festival ‘Dona Crea’, històries amb perspectiva femenina

29/11/2022 - 12:32

cultura i feminismes. El Centre Cívic del Besòs i el Maresme acull un espectacle de dansa, una obra de teatre i una sessió de cinema els dies 2, 16 i 30 de desembre.

El Centre Cívic del Besòs i el Maresme acull un espectacle de dansa, una obra de teatre i una sessió de cinema els dies 2, 16 i 30 de desembre.

La 3a edició del Festival Dona Crea – Crea Mujer torna al Centre Cívic del Besòs i el Maresme aquest mes de desembre, formant part també de la programació teatral de Barcelona. Està impulsat per les actrius, Mercè Espelleta i Imma Manresa, amb l’objectiu de donar veu i presència a les dones en les arts escèniques.

Les principals novetats d’enguany són la incorporació d’una la pel·lícula a la programació i l’estrena a Barcelona de l’obra de teatre Menina, soy una puta obra de Velázquez, coproduïda amb el Festival de Teatre Clàssic de Càceres.

La quarta activitat que completa la programació d’aquesta edició del festival és un espectacle que es representarà al Laboratorio Escuela de Jessica Walker. Es tracta de l’obra de teatre Lorca, en homenatge de Federico García Lorca, de la mà de la companyia de l’escola. La funció tindrà lloc el 9 de desembre a les 20 h.

El festival s’inaugura divendres 2 de desembre amb l’espectacle de dansa UnverSound. Les entrades tenen un preu de 5 € a excepció de la sessió de cinema, que té l’entrada gratuïta.

Festival Dona Crea – Crea Mujer 2022
Centre Cívic del Besòs i el Maresme

Espectacle de dansa. UniverSound
Divendres 2 de desembre, a les 19.30 h
Amb el músic, Leo Aguilar i la ballarina, Emilia Marxen. Concert de gongs amenitzat amb dansa acrobàtica.
Compra d’entrada

Teatre. Menina, soy una puta obra de Velázquez
Divendres 16 de desembre, a les 19.30 h
Amb l’actriu, Nuqui Fernández. L’obra tracta sobre l’assetjament escolar des del punt de vista d’una víctima.
Compra d’entrada

Cinema. Mi vacío y yo
Divendres 30 de desembre, a les 19.30 h
La pel·lícula parla de la transició de gènere de la seva protagonista, Raphaëlle Pérez, un viatge forçat per trobar la seva veritable identitat. Amb la presència de Pérez i de la productora Marta Figueras
Reserva d’entrada