Documents temàtics

Presentació de les línies d’avenç de l’Estratègia i debat sobre la urgència de millorar l’accés sense barreres i la lliure elecció dels mètodes anticonceptius.

Any del document:
2021
Any del document:
2023

El present Acord pretén refermar el compromís de la ciutat amb la promoció de mesures que ajudin a cuidar la salut mental a l’àmbit laboral. Per fer-ho, es presenten una sèrie de principis a treballar per part de totes els organitzats signants, però també un mecanisme de governança que faci d’aquest Acord un instrument viu i en constant evolució.

Any del document:
2022
Any del document:
2023

L’Alzheimer és una malaltia neurodegenerativa caracteritzada per l’aparició lenta de símptomes que evolucionan al llarg dels anys. La persona que pateix la malaltia té oblits, es desorienta, deixa de comunicar-se i necessita ajuda per a les activitats del dia a dia. La demència afecta més de 46 milions de persones a tot el món i la majoria de casos són d’Alzheimer. A l’Estat espanyol, més de 800.000 persones pateixen Alzheimer, i a Catalunya hi ha 86.000 casos aproximadament.

Any del document:
2018

El alzhéimer es una enfermedad neurodegenerativa caracterizada por la aparición lenta de síntomas que evolucionan a lo largo de los años. La persona que sufre la enfermedad tiene olvidos, se desorienta, deja de comunicarse y necesita ayuda para las actividades del día a día. La demencia afecta a más de 46 millones de personas en todo el mundo y la mayoría de los casos son de alzhéimer. En España, más de 800.000 personas sufren alzhéimer y, en Cataluña, hay 86.000 casos aproximadamente.

Any del document:
2018

Tríptico informativo de la campaña sobre el aborto y las diferentes opciones que enmarca la ley. Una iniciativa promovida por la Estrategia de Salud Sexual y Reproductiva de Barcelona.

Any del document:
2017

Tríptic informatiu de la campanya sobre l’avortament i les diferents opcions que emmarca la llei. Una iniciativa promoguda per l’Estratègia de Salut Sexual i Reproductiva de Barcelona.

Any del document:
2017

El Centre d‘Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) ofereix un servei d’atenció psicosocial permanent, que atén qualsevol situació d’urgència i d’emergència social a la ciutat, durant les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.

Any del document:
2020

El Centro de Urgencias y Emergencias Sociales de Barcelona ofrece un servicio de atención psicosocial permanente, que atiende cualquier situación de urgencia y de emergencia social en la ciudad, durante las 24 horas del día, los 365 días del año.

Any del document:
2020

El xat de suport emocional per a joves és un servei de missatgeria instantània via WhatsApp (679 333 363) que ofereix suport emocional a joves d’entre 14 i 25 anys de la ciutat de Barcelona. És un servei gratuït, immediat i confidencial, que funciona les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.

Any del document:
2023

Recomanacions per afrontar una situació traumàtica tenint cura de les nostres reaccions emocionals, físiques i cognitives. 

Any del document:
2020

Una guia de recomanacions per saber com comunicar la mort als infants: què dir, com dir-ho i quan dir-ho. En la publicació hi trobaràs consells per ajudar als infants en el procés de dol i per trobar ajuda especialitzada si cal. 

Any del document:
2020

Documento elaborado por el Consejo Asesor de las Personas Mayores y aportado al Pacto por Barcelona, que recoje, en 10 ejes y 46 propuestas, las reflexiones y demandas de las personas mayores de la ciudad ante las múltiples crisis generadas o agravadas por la pandemia y por cómo se ha actuado al respecto.

Any del document:
2020

Orientació psicològica per a joves i adolescents.

Any del document:
2023

Servei per atendre els malestars emocionals i psicològics de les persones de més de 22 anys, i assessorament a professionals del teixit comunitari.

Any del document:
2023

Orientación psicológica para jóvenes y adolescentes.

Any del document:
2023

Servicio para atender los malestares emocionales y psicológicos de las personas de más de 22 años, y asesoramiento a profesionales del tejido comunitario.

Any del document:
2023

Pàgines

Ajuntament de BarcelonaÀrea de Drets Socials, Cultura, Educació i Cicles de VidaContactaAvís legal Accessibilitat