S’inicia el trasllat i trasplantament de les alzines de la plaça de les Glòries

L’objectiu d’aquesta actuació és que les alzines puguin ser reubicades dins de la plaça un cop finalitzin les obres de transformació d’aquest gran espai que estan en marxa.

05/02/2014

Alzines davant de Glòries

L’Ajuntament de Barcelona ha iniciat el trasllat i trasplantament de les 236 alzines que es troben actualment al centre de la Plaça de les Glòries a un viver provisional ubicat a prop dels nous Encants, -anomenat col·loquialment Camp de Blat- dins l’àmbit de la mateixa plaça.

L’objectiu és que les alzines puguin ser reubicades dins de la plaça un cop finalitzin les obres. L’actuació es farà per fases i s’allargarà fins al mes de maig. Per executar-la s’han tingut en compte els requeriments tècnics de l’informe elaborat pels responsables d’Espais Verds i Biodiversitat d’Hàbitat Urbà per garantir una correcte gestió del trasplantament i una màxima supervivència dels exemplars.

Aquesta actuació és una de les mesures previstes per tal de donar a les obres de transformació de la plaça un tractament mediambiental adequat. Aquest tractament sostenible i el menys agressiu per l’entorn inclou també els mètodes de desconstrucció utilitzats- els menys agressius per l’entorn- o el reciclatge de materials d’enderroc .

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari








He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries