Posts Tagged: Gran Via

Més espai verd per al parc de les Glòries

El parc de la Canòpia de la plaça de les Glòries s’estendrà amb un nou passeig verd a la gran via de les Corts Catalanes entre els carrers de Badajoz i de Bilbao. La proposta guanyadora del concurs per urbanitzar l’espai que s’alliberi amb l’obertura del segon túnel de les Glòries permetrà convertir el que… Llegir més »

Continuen les obres dels túnels de Glòries

Els diumenges 21 de març i 4 d’abril continuen els treballs d’execució de creuaments semafòrics a la boca Llobregat del túnel de les Glòries, unes obres que han hagut d’ajustar els seus horaris a les noves mesures per contenir la propagació de la covid-19, amb la finalització del confinament comarcal.

Tall al lateral muntanya de la Gran Via

A partir del dia 14 de juliol i fins el dia 3 d’agost es tallarà el lateral muntanya de la Gran Via, sentit entrada a la ciutat, entre els carrers Cartagena i Castillejos.

Glòries 2013

Inici de la desconstrucció de la rampa de la Gran Via

Dissabte 16 de novembre s’inicien les tasques de demolició de la mitjana central de Gran Via, a l’alçada del carrer Llacuna. Durant aquest cap de setmana, s’afectarà el trànsit d’entrada per la Gran Via, deixant 2 carrils de circulació i ocupant un carril pels treballs.