Posts Tagged: Gran Via

El nou passeig verd de la Gran Via al parc de les Glòries

El nou passeig verd de la Gran Via al parc de les Glòries, a partir del 2024

El nou passeig verd a la Gran Via de les Corts Catalanes entre els carrers de Badajoz i Bilbao ha obtingut el llum verd. La Comissió de Govern ha aprovat definitivament el projecte d’urbanització del tram que va quedar alliberat del trànsit amb l’obertura dels túnels de les Glòries.

El nou passeig verd de la Gran Via al parc de les Glòries

Licitades les obres del nou passeig verd de la Gran Via a Sant Martí

L’any vinent començarà la remodelació definitiva dels 70.000 metres quadrats alliberats amb el soterrament del trànsit pels túnels de les Glòries. El projecte inclou una gran zona arbrada de 21 metres d’amplada, zones d’estada i joc, vies pedalables i un espai bidireccional per a busos i el tramvia. L’objectiu és promoure la vida veïnal i connectar els barris dels entorns.

Les tirolines de la Gran Via ja estan obertes

L’espai de joc se situa al tram de carrer que connecta el parc de les Glòries i el Poblenou, que s’ha pacificat amb el soterrament del trànsit. A més de les dues tirolines, s’hi han instal·lat elements per fer exercici i bancs amb tendals per seure a l’ombra. La urbanització vol dotar d’usos veïnals l’espai fins que se n’impulsi la remodelació definitiva.

Més espai verd per al parc de les Glòries

El parc de la Canòpia de la plaça de les Glòries s’estendrà amb un nou passeig verd a la gran via de les Corts Catalanes entre els carrers de Badajoz i de Bilbao. La proposta guanyadora del concurs per urbanitzar l’espai que s’alliberi amb l’obertura del segon túnel de les Glòries permetrà convertir el que… Llegir més »