Posts Tagged: Gran Clariana

L'Espai de Joc 0-99 de la Clariana

Comença la nova temporada de l’Espai de Joc 0-99

La guingueta de jocs en préstec obre les seves portes tots els divendress, dissabtes i els diumenges, de 17 a 21 h, a la Clariana del Parc de les Glòries. En un espai aproximat de 150 metres quadrats s’instal·len taules, cadires i parasols perquè el veïnat, sense límit d’edat, hi pugui jugar a l’aire lliure.

La Clariana estrena un nou espai de joc a l’aire lliure per a tothom

Cada divendres, dissabte i diumenge de l’any, el nou Espai de Joc 0-99 presta material lúdic i jocs de taula i ofereix una zona amb taules, cadires, para-sols i racons per jugar a l’aire lliure amb propostes per a totes les edats.

Comencen les obres de la part central del parc de les Glòries

La transformació de la plaça de les Glòries continua amb l’àmbit que connecta la banda de muntanya del parc, que ja està acabada, i la banda de mar, on s’està construint l’intercanviador del tramvia. Aquest espai, l’últim que quedava per executar, consta de 4,3 hectàrees on es crearan més de 9.000 metres quadrats de verd, un gran passeig i nous espais per fer activitats veïnals.

La Gran Clariana

AVÍS: les activitats a la Clariana es poden veure afectades en cas de pluja o de previsions meteorològiques adverses. Mantingueu-vos informats al canal de X (twitter) de @BCN_EspaiPublic.   La Clariana del parc de les Glòries és una gran esplanada d’una hectàrea de gespa, un espai polivalent obert a la ciutadania com a zona d’estada… Llegir més »