Posts Tagged: parc de les glòries

Comencen les obres de la part central del parc de les Glòries

La transformació de la plaça de les Glòries continua amb l’àmbit que connecta la banda de muntanya del parc, que ja està acabada, i la banda de mar, on s’està construint l’intercanviador del tramvia. Aquest espai, l’últim que quedava per executar, consta de 4,3 hectàrees on es crearan més de 9.000 metres quadrats de verd, un gran passeig i nous espais per fer activitats veïnals.

Apunta’t a la sessió informativa en què explicarem com serà el parc de les Glòries

Les obres del tram central del parc de les Glòries són a punt de començar! En poques setmanes, els operaris i les màquines ocuparan aquest espai per començar a arranjar el gran darrer àmbit del parc. Per això, l’Ajuntament ha convocat una sessió informativa el pròxim dilluns, 23 de gener, a les 18.00 h, a la Sala Barcelona de les oficines de l’Àrea d’Ecologia Urbana de l’Ajuntament (avinguda Diagonal, 240. 2a planta), just a tocar del futur parc.

Tot llest per urbanitzar el parc central de la plaça de les Glòries

D’una plaça amb trànsit i fum a una plaça per als vianants i plena de verd. A finals del 2022 la transformació de les Glòries començarà l’última fase de les obres, un cop aprovat el projecte Canòpia-Túnels, que defineix la part central del parc.

La Clariana de les Glòries

Més activitats a la Clariana de les Glòries

La Clariana de les Glòries es consolida com un nou equipament a l’aire lliure amb una programació d’activitats de lleure gratuïtes, obertes a tothom i organitzades per entitats i equipaments dels entorns. El gruix de la programació tindrà lloc els caps de setmana. Situada al parc de les Glòries, la Clariana té una extensió de… Llegir més »

Llum verda al primer pla d’habitatge i equipaments públics de les Glòries

El Ple municipal ha aprovat el nou pla per ordenar l’habitatge i els equipaments públics de l’àmbit muntanya del parc de les Glòries. Inclou 562 pisos, el 35% dels quals seran protegits, tres centres educatius i zones verdes que integraran els espais.