Posts Tagged: Parc

El nou passeig verd de la Gran Via al parc de les Glòries

El nou passeig verd de la Gran Via al parc de les Glòries, a partir del 2024

El nou passeig verd a la Gran Via de les Corts Catalanes entre els carrers de Badajoz i Bilbao ha obtingut el llum verd. La Comissió de Govern ha aprovat definitivament el projecte d’urbanització del tram que va quedar alliberat del trànsit amb l’obertura dels túnels de les Glòries.

Comencen les obres de la part central del parc de les Glòries

La transformació de la plaça de les Glòries continua amb l’àmbit que connecta la banda de muntanya del parc, que ja està acabada, i la banda de mar, on s’està construint l’intercanviador del tramvia. Aquest espai, l’últim que quedava per executar, consta de 4,3 hectàrees on es crearan més de 9.000 metres quadrats de verd, un gran passeig i nous espais per fer activitats veïnals.

Tot llest per urbanitzar el parc central de la plaça de les Glòries

D’una plaça amb trànsit i fum a una plaça per als vianants i plena de verd. A finals del 2022 la transformació de les Glòries començarà l’última fase de les obres, un cop aprovat el projecte Canòpia-Túnels, que defineix la part central del parc.

La Clariana de les Glòries

Més activitats a la Clariana de les Glòries

La Clariana de les Glòries es consolida com un nou equipament a l’aire lliure amb una programació d’activitats de lleure gratuïtes, obertes a tothom i organitzades per entitats i equipaments dels entorns. El gruix de la programació tindrà lloc els caps de setmana. Situada al parc de les Glòries, la Clariana té una extensió de… Llegir més »