Posts Tagged: Clariana

La Clariana estrena un nou espai de joc a l’aire lliure per a tothom

Cada divendres, dissabte i diumenge de l’any, el nou Espai de Joc 0-99 presta material lúdic i jocs de taula i ofereix una zona amb taules, cadires, para-sols i racons per jugar a l’aire lliure amb propostes per a totes les edats.

Tot llest per urbanitzar el parc central de la plaça de les Glòries

D’una plaça amb trànsit i fum a una plaça per als vianants i plena de verd. A finals del 2022 la transformació de les Glòries començarà l’última fase de les obres, un cop aprovat el projecte Canòpia-Túnels, que defineix la part central del parc.

La Clariana de les Glòries

Més activitats a la Clariana de les Glòries

La Clariana de les Glòries es consolida com un nou equipament a l’aire lliure amb una programació d’activitats de lleure gratuïtes, obertes a tothom i organitzades per entitats i equipaments dels entorns. El gruix de la programació tindrà lloc els caps de setmana. Situada al parc de les Glòries, la Clariana té una extensió de… Llegir més »

La Gran Clariana

AVÍS: les activitats a la Clariana es poden veure afectades en cas de pluja o de previsions meteorològiques adverses. Mantingueu-vos informats al canal de X (twitter) de @BCN_EspaiPublic.   La Clariana del parc de les Glòries és una gran esplanada d’una hectàrea de gespa, un espai polivalent obert a la ciutadania com a zona d’estada… Llegir més »