Posts Tagged: Urbanització provisional

El nou passeig verd de la Gran Via al parc de les Glòries

Licitades les obres del nou passeig verd de la Gran Via a Sant Martí

L’any vinent començarà la remodelació definitiva dels 70.000 metres quadrats alliberats amb el soterrament del trànsit pels túnels de les Glòries. El projecte inclou una gran zona arbrada de 21 metres d’amplada, zones d’estada i joc, vies pedalables i un espai bidireccional per a busos i el tramvia. L’objectiu és promoure la vida veïnal i connectar els barris dels entorns.

Les tirolines de la Gran Via ja estan obertes

L’espai de joc se situa al tram de carrer que connecta el parc de les Glòries i el Poblenou, que s’ha pacificat amb el soterrament del trànsit. A més de les dues tirolines, s’hi han instal·lat elements per fer exercici i bancs amb tendals per seure a l’ombra. La urbanització vol dotar d’usos veïnals l’espai fins que se n’impulsi la remodelació definitiva.

Els ocells, cada cop més presents a l’entorn de les Glòries

Falciots negres, ballesters, cueretes blanques, pardals, tórtores turques i estornells i coloms han conquerit la nova urbanització provisional de Glòries. Apropa’t i descobreix el seu gran valor ecològic i de biodiversitat.

Els jocs infantils pintats a terra de les Glòries, en vídeo

L’Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració de la Societat Catalana d’Educació Ambiental (SCDEA) i l’Associació Rebobinart, ha impulsat el projecte “Primer Somriure de Glòries”.