Apunta’t a la sessió informativa en què explicarem com serà el parc de les Glòries

16/01/2023

Apunta't a la sessió informativa

Les obres del tram central del parc de les Glòries són a punt de començar! En poques setmanes, els operaris i les màquines ocuparan aquest espai per començar a arranjar el gran darrer àmbit del parc. Per això, l'Ajuntament ha convocat una sessió informativa el pròxim dilluns, 23 de gener, a les 18.00 h, a la Sala Barcelona de les oficines de l'Àrea d'Ecologia Urbana de l'Ajuntament (avinguda Diagonal, 240. 2a planta), just a tocar del futur parc.

Ja fa uns quants anys que el parc de les Glòries es va començar a fer realitat amb aquell primer tram protagonitzat per la Gran Clariana, una espectacular hectàrea de gespa continua que permet gaudir de la natura al mig de la ciutat. Amb ella, també s'obrien altres espais singulars a la ciutadania, com una superàrea de jocs amb un tobogan gegant.

L'any passat van començar les obres d'un altre tram del parc, la banda mar, tocant al Museu del Disseny DHUB, que comparteix protagonisme amb les obres d'ampliació del tramvia. I ara, amb els túnels viaris subterranis a ple rendiment i la superfície de la plaça de les Glòries sense cotxes, arriba el moment d'iniciar les obres del tram central del parc, justament la part per on passaven els cotxes.

Com serà aquesta part del parc de les Glòries?

Si vols conèixer tots els detalls dels diversos espais que donaran vida a aquest nou pulmó verd, a mig camí entre els districtes de l'Eixample i Sant Martí, apunta't a la sessió informativa que oferirà l'Ajuntament el pròxim dilluns 23 de gener:

Quan? Dilluns, 23 de gener, a les 18.00 h

On? Sala Barcelona de les oficines de l'Àrea d'Ecologia Urbana de l'Ajuntament (av. Diagonal, 240. 2a planta)

Cal inscripció prèvia? Sí, apunta't en aquest enllaç.

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries