Alteracions al trànsit per obres del túnel de les Glòries

12/01/2022

Les nits del 12 al 14 de gener i els diumenges 16 i 23 de gener de 8.00 a 15.30 hores hi haurà diversos talls a la Gran Via de les Corts Catalanes i la mitjana de la C-31. Com a conseqüència de diverses actuacions als túnels de les Glòries, el trànsit de la zona es veurà afectat en els dies i horaris següents:

 

Del 12 al 14 de gener de 23.00 a 5.30 hores: tall total de la calçada banda muntanya del tronc central de la Gran Via:

Per tasques d’instal·lació de senyalització, es tallarà tota la calçada de la banda muntanya del tronc central de la Gran Via. El desviament es realitzarà pel lateral de la mateixa Gran Via a l’alçada de la sortida de Bac de Roda.

 

Diumenge 16 de gener: tall de la Gran Via de les Corts Catalanes de 8:00 a 15:00 hores:

Per tasques de millora de la rampa Besòs, quedaran tallats tant el carril esquerre, com el dret i el central de la calçada costat muntanya de la Gran Via de les Corts Catalanes, a més del ramal d’accés des del lateral.

Hi haurà un únic carril de circulació. La restricció de carrils s’iniciarà després del pont del c. Bilbao, i s`indicarà el recorregut alternatiu per la sortida de Bac de Roda, a l’accés a la ciutat per la C-31.

També es tallarà el ramal d’accés a tronc central de la Gran Via amb un tall a l’alçada del c. Bilbao, amb pas exclusiu per a veïns i serveis. El desviament de la circulació es realitzarà pel c. Bilbao, el c. Perú i c. Llacuna.

El desviament també afectarà a la circulació d’autobusos. Les línies que passen per aquest tram faran el mateix recorregut que els vehicles, i la parada provisional habilitada abans del c. Llacuna quedarà fora de servei.

 

Diumenge 23 de gener: tall de la mitjana de la C-31, en sentit sortida de Barcelona de 8:00 a 15:00 hores:

Les obres implicaran l’ocupació del carril esquerre del túnel banda mar i la circulació de vehicles es farà pels carrils central i dret (carril bus). La restricció s’iniciarà abans de l’entrada al túnel per la boca Llobregat, en el tram de carrer comprès entre c. Lepant i c. Padilla.

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries