El carrer de la Llacuna canvia de sentit de circulació

El carrer de Llacuna canvia de sentit de circulació des del carrer Tànger fins a la Gran Via. Aquest canvi s'emmarca en la nova ordenació viària associada a la deconstrucció de l'anella de Glòries i la transformació de la plaça en nou centre econòmic, social i cultural de la ciutat i l'àrea metropolitana.

02/11/2013

Les Glòries
Les Glòries

L'objectiu de l'actuació és donar continuïtat al carrer de la Llacuna i canviar el seu sentit des del carrer de Tànger fins a la Gran via, mantenint la permeabilitat transversal i la longitud. L'actuació forma part de la nova ordenació viària associada a la desconstrucció de l'anella de les Glòries i a la transformació de la plaça en un gran espai d'estada per a les persones.

Aquest diumenge, 3 de novembre, s'ha produit el canvi de sentit del carrer de la Llacuna, al districte de Sant Martí. El carrer de la Llacuna serà d'un únic sentit de circulació en direcció muntanya amb tres carrils de circulació i un d'aparcament de motos i serveis en el tram. Entre el carrer del Perú i Gran Via es deixaran quatre carrils de circulació.

Aquest canvi arriba després que des de l'estiu s'hagin dut a terme els treballs de demolició i pavimentació de la terciana existent a la Gran Via. També es van dur a terme els canvis de semaforització, així com el pintat i la reordenació dels senyals viaris.

Fase 0 de l'enderroc de l'anella de Glòries

El proper dia 16 de novembre començaran algunes de les grans obres per transformar la plaça i els seus entorns. L'objectiu és fer més permeable la malla de l'Eixample per absorbir el trànsit que actualment circula per la plaça. L'enderroc de l'anella està previst per a partir del febrer.

La transformació de la plaça de les Glòries s'emmarca en la voluntat de l'Ajuntament de Barcelona de convertir en un nou punt neuràlgic el que fins ara ha estat un nus viari.

Més informació:

Web d'obres

Web del districte de Sant Martí

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries