En marxa les obres de l’escola dels Encants

En paral·lel a les obres d’enderroc del viaducte, ja han començat les obres de construcció de l’Escola d’Infantil i Primària dels Encants.

28/07/2014

Imatge virtual de la futura escola Els Encants

Des de fa unes setmanes han començat les obres de construcció de la nova Escola d’Infantil i Primària dels Encants, que s’executen en el marc de la transformació que està vivint la plaça.

Es tracta d’un dels equipaments més reivindicats pels veïns i recollits al Compromís per Glòries signat el 2007 per partits polítics i entitats veïnals, i que s’executa gràcies al conveni subscrit entre l’Ajuntament de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona perquè l’ens metropolità executi i financi algunes actuacions rellevants de la ciutat.

La nova escola estarà ubicada als carrers Consell de Cent amb Cartagena. Es tracta d'un edifici de planta baixa i quatre plantes, amb una superfície total construïda de 4149.37 m2.

L’escola compta amb una pista poliesportiva, un pati, una zona de jocs de primària, biblioteca i aula d’informàtica, i gimnàs entre altres espais comuns.

L’Escola dels Encants es trobava en una situació provisional en mòduls i mancada d’espais d’ús comú des de fa sis anys. Per posar fi a aquesta situació i recollir les aportacions de l’escola per adaptar a les seves necessitats la construcció del nou centre, tant la direcció del centre com l’AMPA van participar activament en l’elaboració del projecte executiu juntament amb els arquitectes de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

L’objectiu és que l’escola pugui estar enllestida pel setembre del 2015, coincidint amb l’inici del curs escolar.

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries