Actualitat

News

(Català) Continuen les obres dels túnels de Glòries

03/17/2021 - Glòries

(Català) Els diumenges 21 de març i 4 d’abril continuen els treballs d’execució de creuaments semafòrics a la boca Llobregat del túnel de les Glòries, unes obres que han hagut d’ajustar els seus horaris a les noves mesures per contenir la propagació de la covid-19, amb la finalització del confinament comarcal.

Com moure's per Glòries

(Català) Túnels viaris.

(Català) Actualment s’estan executant les obres de construcció dels túnels viaris entre el carrer Castillejos i la Rambla del Poblenou.

Bus i vianants

Les parades de bus de les línies 7 i H12 habilitades a la plaça de les Glòries i a la Gran Via seguiran amb el seu funcionament habitual.

ampliar

(Català) Vehicles

(Català) Una nova fase en les obres de construcció del túnel comporta una reordenació dels carrils de circulació de vehicles a la plaça, especialment en sentit d’entrada a la ciutat.

ampliar

(Català) Bicicletes

(Català) Els carrils bici estan afectats en ambdós sentits per les obres. S’han habilitat itineraris alternatius senyalitzats que permeten creuar la plaça tant en direcció Llobregat-Besòs com en direcció mar-muntanya.

ampliar

Fases del projecte

1

(Català) Enderroc de l’anella viària

(Català) Durant l’any 2014 es va enderrocar l’anella viària que ocupava gairebé la pràctica totalitat de l’antiga plaça de les Glòries. Aquests treballs es van realitzar primer al costat mar i, després, al costat muntanya.

Llegir més

2

(Català) Urbanització provisional

(Català) Un cop enderrocat el tambor de Glòries, els treballs es van dedicar, entre finals del 2014 i principis de 2015, a realitzar una urbanització provisional dels terrenys que no estaven afectats per les obres.

Llegir més

3

(Català) Nou parc de les Glòries

(Català) El 6 d’abril de 2019 s’obria a la ciutadania la primera part del parc de les Glòries, amb la Gran Clariana com a protagonista. És el primer tastet del que serà el nou gran pulmó verd de Barcelona.

Llegir més

4

(Català) Túnels viaris

Fase actual

(Català) Actualment s’estan executant les obres de construcció dels túnels viaris entre el carrer Castillejos i la Rambla del Poblenou.

Llegir més