• Parc de les Glòries

Actualitat

News

(Català) Obre al públic la Clariana de les Glòries

09/28/2021 - Glòries Barcelona

(Català) La Clariana de les Glòries ha obert al públic de la ciutat i ofereix un servei de gandules, taules, cadires i para-sols, així com activitats dirigides i de lleure en un pulmó verd de la ciutat que disposa d’un espai d’una hectàrea amb gespa.

Com moure's per Glòries

(Català) Túnels viaris.

(Català) El 6 de novembre obrim el túnel en sentit Besòs. El túnel en sentit Llobregat està previst que comenci a funcionar a principis de 2022.

Bus i vianants

Les parades de bus de les línies 7 i H12 habilitades a la plaça de les Glòries i a la Gran Via seguiran amb el seu funcionament habitual.

ampliar

(Català) Vehicles

(Català) El 6 de novembre s’obre el túnel de les Glòries en sentit Besòs. El túnel en sentit Llobregat està previst que entri en funcionament a principis de 2022.

ampliar

(Català) Bicicletes

(Català) Els carrils bici estan afectats en ambdós sentits per les obres. S’han habilitat itineraris alternatius senyalitzats que permeten creuar la plaça tant en direcció Llobregat-Besòs com en direcció mar-muntanya.

ampliar

Fases del projecte

1

(Català) Enderroc de l’anella viària

(Català) Durant l’any 2014 es va enderrocar l’anella viària que ocupava gairebé la pràctica totalitat de l’antiga plaça de les Glòries. Aquests treballs es van realitzar primer al costat mar i, després, al costat muntanya.

Llegir més

2

(Català) Urbanització provisional

(Català) Un cop enderrocat el tambor de Glòries, els treballs es van dedicar, entre finals del 2014 i principis de 2015, a realitzar una urbanització provisional dels terrenys que no estaven afectats per les obres.

Llegir més

3

(Català) El parc de les Glòries

(Català) El 6 d’abril de 2019 s’obria a la ciutadania la primera part del parc de les Glòries, amb la Gran Clariana com a protagonista. És el primer tastet del que serà el nou gran pulmó verd de Barcelona.

Llegir més

4

(Català) Túnels viaris

Fase actual

(Català) El 6 de novembre obrim el túnel en sentit Besòs. El túnel en sentit Llobregat està previst que comenci a funcionar a principis de 2022.

Llegir més