• Parc de les Glòries
    Activitats a la Clariana

Actualitat

News

(Català) L’Espai de Joc 0-99 atrau més de deu mil persones en sis mesos

09/22/2023 - Glòries Barcelona

(Català) L’Espai de Joc 0-99 de la clariana de les Glòries ja s’ha convertit en un referent del joc intergeneracional a l’aire lliure. En tan sols sis mesos hi han passat més de deu mil persones de totes les edats, que han pogut compartir l’afició en un entorn habilitat amb taules, cadires i para-sols.

News

El nou passeig verd de la Gran Via al parc de les Glòries

(Català) Licitades les obres del nou passeig verd de la Gran Via a Sant Martí

05/05/2023 - Glòries Barcelona

(Català) L’any vinent començarà la remodelació definitiva dels 70.000 metres quadrats alliberats amb el soterrament del trànsit pels túnels de les Glòries. El projecte inclou una gran zona arbrada de 21 metres d’amplada, zones d’estada i joc, vies pedalables i un espai bidireccional per a busos i el tramvia. L’objectiu és promoure la vida veïnal i connectar els barris dels entorns.

Com moure's per Glòries

(Català) El parc de les Glòries.

(Català) El 6 d’abril de 2019 s’obria a la ciutadania la primera part del parc de les Glòries, amb la Gran Clariana com a protagonista. És el primer tastet del que serà el nou gran pulmó verd de Barcelona.

Bus i vianants

Les parades de bus de les línies 7 i H12 habilitades a la plaça de les Glòries i a la Gran Via seguiran amb el seu funcionament habitual.

ampliar

(Català) Vehicles

(Català) El segon túnel soterrat, en sentit Llobregat, funciona des del 3 d’abril de 2022. Així, la superfície ha quedat completament lliure de trànsit privat, permetent únicament el pas de vianants, bicicletes i transport públic.

ampliar

(Català) Bicicletes

(Català) Els canvis en la implantació de les obres, amb l’ocupació del tram central per la urbanització del parc de les Glòries, provoquen alguns canvis dels itineraris per a bicicletes en l’entorn de la plaça de les Glòries.

ampliar

Fases del projecte

1

(Català) Enderroc de l’anella viària

(Català) Durant l’any 2014 es va enderrocar l’anella viària que ocupava gairebé la pràctica totalitat de l’antiga plaça de les Glòries. Aquests treballs es van realitzar primer al costat mar i, després, al costat muntanya.

Llegir més

2

(Català) Urbanització provisional

(Català) Un cop enderrocat el tambor de Glòries, els treballs es van dedicar, entre finals del 2014 i principis de 2015, a realitzar una urbanització provisional dels terrenys que no estaven afectats per les obres.

Llegir més

3

(Català) Túnels viaris

(Català) El 3 d’abril del 2022 va començar a funcionar el túnel de les Glòries en sentit Llobregat.

Llegir més

4

(Català) El parc de les Glòries

Fase actual

(Català) El 6 d’abril de 2019 s’obria a la ciutadania la primera part del parc de les Glòries, amb la Gran Clariana com a protagonista. És el primer tastet del que serà el nou gran pulmó verd de Barcelona.

Llegir més